Menu
Søg
Dansk design på SXSW Interactive 2017
25. november 2016
Dansk Design Center sætter design på agendaen på teknologikonferencen SXSW - bl.a. med paneldebatten ‘Share or Die’ i det officielle program, om fremtidens open source-forretningsmodeller, samt en serie sideløbende events om byer, sundhed og cirkulær forretning.
SXSW Interactive 2017
SXSW

SXSW Interactive er en af verdens største og mest inspirerende konferencer om nye teknologier, nye markeder, medier og design, og her mødes nogle af klodens mest kreative og radikalt nytænkende aktører for at få inspiration i verdensklasse. 

Dansk Design Center står bag en række forskellige tiltag, både før og under SXSW. I samarbejde med vores søsterorganisationer i henholdsvis Finland og Sverige, dvs. DesignForum Finland og SVID, står vi bag en serie på tre workshops, som sætter fokus på anvendelsen af strategisk design indenfor tre temaer: Sundhed, byudvikling og fremtidens fabrikation. De tre workshops vil være en kombination af oplæg fra nordiske eksperter og virksomheder og vil samtidig indeholde interaktive elementer, hvor deltagerne selv kan prøve kræfter med nordiske designmetoder i praksis.

Vores SXSW-team tæller direktør Christian Bason, Peter Kamph, Christian Villum og Runa Sabroe, og vi ser frem til at sætte dansk og nordisk design på agendaen til det store event i samarbejde med en lang række danske og nordiske virksomheder og aktører.

INDEN SXSW - KØBENHAVN

Torsdag d. 23/2-2017

Uformel get-together inden SXSW

Som opvarmning til SXSW vil vi gerne sætte scenen og dels møde andre aktører, som deltager i 2017-udgaven af konferencen og dels tage hul på diskussioner og temaer med vores hjemlige netværk. Derfor arrangerer en uformel get-together inden afgang. Det sker hos Klub i Linnésgade i København. Arrangementet er for Klub-medlemmer og Dansk Design Centers eget netværk af designere og virksomheder som skal afsted. Kom og mød hinanden over en øl eller et glas vin og kickstart SXSW sammen med os. Vi glæder os til at se jer!

UNDER SXSW - AUSTIN, TEXAS

Hvis du læser dette og selv skal til SXSW, så vil vi meget gerne høre fra dig. Enten ved ovennævnte pre-event - eller på email til Christian Villum, cvi@ddc.dk, og Runa Sabroe, rus@ddc.dk. Der er adskillige muligheder for at samarbejde under dette års SXSW, enten omkring ovenstående aktiviteter eller i form af yderligere tiltag.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox