Menu
Søg
DDC med til Techfestival
31. august 2018
Den 5.-9 september bliver Kødbyen til et mekka for teknologiinteresserede, når Techfestival går i luften – og Dansk Design Center er med. Se listen over arrangementer, vi er en del af, her.
Techfestival
Techfestival

Under sloganet ”Where humans & technology meet” går Københavns nye Techfestival i luften d. 5. september med over 100 talks, meetups, konferencer, interaktive udstillinger, DJ-sessions og meget mere, med centrum i Kødbyen og arrangementer fordelt i hele København.

Dansk Design Center tager i år del i 4 events under Techfestival – og vi håber, du vil med.

Meetup: Is Open Source the Future of Manufacturing?
Hardware-virksomheder, makers, forretningsudviklere og alle nysgerrige er velkomne fredag d. 7. September, hvor vi med udgangspunkt i REMODEL undersøger, hvordan produktionsvirksomheder kan bruge open source-metoder til at udvikle nye forretningsmodeller.

Læs mere og tilmeld dig her.

Meetup: Pitches & Drinks! Celebrate 10 Design-Driven Startups
For et år siden startede vi den designdrevne inkubator InnoFounder, og nu er det første kuld igennem. Det fejrer vi med et brag af et arrangement torsdag d. 6. september, hvor de 9 startups pitcher deres forretning foran investorer og andre fra økosystemet. Det foregår på et skib, og der vil være drinks.

Læs mere og tilmeld dig her.

Summit: Distributed Design Summit
Fredag d. 7. september diskuterer vi, hvordan København kan blive den første skandinaviske Fab City, og blive fuldt ud selvforsynende i 2054 – og ikke mindst hvordan designere og deres mindsets kan bidrage.

Læs mere og ansøg om at deltage her.

Summit: Global Governance in the Digital Age Summit
Hvordan sikrer vi innovativ og inkluderende digital vækst? Hvordan bruger vi vores data på en ordentlig måde? Vær med, når techambassadør Casper Klynge torsdag d. 6. september inviterer til summit, facilieret af Dansk Design Centers CEO Christian Bason, hvor der zoomes ind på vor tids store spørgsmål centreret om global styring af teknologi i det 21. århundrede.

Læs mere og ansøg om at deltage her.

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox