Menu
Søg
Design Academy
Design Academy tilbyder undervisningsforløb, der giver ledere og udviklingsansvarlige redskaberne til at ændre og forbedre forretningen.
Agnete Schlichtkrull

Design Academy er et undervisnings- og uddannelsestilbud i strategiske designmetoder målrettet ledere og udviklingsansvarlige i små som store virksomheder og offentlige organisationer. Uanset om du i din virksomhed skal ændre fokus, udvikle forretning eller skabe nye produkter, så er der brug for nytænkning. Med strategisk design som redskab kan vi give jer redskaber til at skabe forandring, også når I forlader undervisningslokalerne og står på egne ben.

Se her, hvad tidligere deltager har sagt om vores forløb:

"Meget lærerigt kursus med en dejlig praktisk tilgang, man direkte kan bruge i sin dagligdag. Fagligt dygtige lærere og oplægsholdere.”

Pia Zimmer, Customer Experience Manager, Telia Danmark A/S

”Fantastisk sommerskole. Motiverende undervisere, mange metoder, lidt teori og meget hands on learning, hvilket var godt. Fuld af energi efter kurset til at arbejde videre med metoderne.”

Marie Lund, Strategy Manager, Pfizer

“Utroligt velstruktureret og meget lærerigt! Der var en fin balance mellem praktiske metoder/værktøjer og teori/refleksion. Imponerende tilrettelagt!”

Anne Mette Trier, Innovationskonsulent, Danmarks Idrætsforbund

Hvorfor træne designmetoder?
I de senere år er designernes tænkning og metoder blevet udbredt i virksomheder og organisationer over hele verden. De anvendes blandt andet til at skabe samarbejde, sætte fokus på kundernes/brugerens behov og udvikle og afprøve prototyper på nye løsninger. Og design giver resultater: I 2018 udgav konsulentvirksomheden McKinsey undersøgelsen “The Business Value of Design”, der dokumenterer, at virksomheder, der anvender designmetoder konsekvent har 32 % højere overskud og giver 56 % mere i afkast til aktionærerne. 

Også herhjemme har flere store virksomheder som Danfoss og Grundfos gode erfaringer med design. I analysen “Design Delivers” svarer 92 % af danske virksomheder, at design styrker bundlinjen, mens 79 % svarer, at design styrker deres brand.

Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder alt fra den helt korte session på få timers inspiration til seminarer, der løber over en-tre dage, fem dages sommerskole – eller længere forløb over nogle måneder. 

  • INSPIRATION: Vi byder på inspirerende oplæg i vores lyse og flotte lokaler i BLOX. Her introducerer vi jer til strategisk design som forretningsudvikling og lærer jer at anvende metoderne i praksis med hands-on øvelser, der bringer jer videre i jeres udvikling.
     

  • TRÆNING – KORT FORLØB: Lad os skræddersy dit næste seminar eller innovationsforløb. I vores lokaler i BLOX i det centrale København arrangerer vi undervisning, inkl. forplejning og materialer, til seminarer, der tilpasses jeres behov i indhold og længde. Her får I som team lejlighed til at afprøve designmetoder, I arbejder med cases og bliver klædt på til at håndtere netop jeres problemstilling og arbejde videre med den, når I tager hjem igen.

Du kan også deltage i vores årlige sommerskole, som vi afvikler i august måned sammen med CBS Executive i deres lokaler i Dalgas Have. Læs om denne sommers tilbud her.

  • TRÆNING – LÆNGERE FORLØB: Store forandringer kræver tid, og vi tilbyder også længere undervisningsforløb, hvor jeres team deltager løbende i workshops og modtager undervisning over nogle måneder. Det kan være tre gange intensiv undervisning over tre måneder, hvor I i de mellemliggende perioder arbejder med jeres problemstilling hjemme i virksomheden. Ligesom vores kortere seminarer, tilpasses indhold og længde jeres behov.

Eksempel på et længere forløb her.  


I Design Academy arbejder vi aldrig alene, og vores undervisningstilbud bliver til i samarbejde med stærke partnere inden for uddannelse, faglige organisationer og danske virksomheder. 

Blandt vores undervisningspartnere er: Oxford Saïd Business School, Copenhagen Business School og HEC School of Management. Blandt vores referencer er: DSB, Alm Brand, DSV ISS, Coloplast og EU Kommissionen.

Kontakt programleder Brian Frandsen, hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig: 

Mail: bfr@ddc.dk

Tlf.: +45 2069 7622

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox