Menu
Søg
Design denmark får ny adm. direktør og direktion
15. december 2016
Design denmark (Dd) har fundet sin nye administrerende direktør blandt et stærkt felt af kandidater. Henrik Weiglin tiltræder således dags dato som frontfigur i Danmarks største alliance for designere og designvirksomheder. Samtidig nedsættes en direktion, hvor Abelone Varming udnævnes til udviklingsdirektør. De to nye profiler tegner tilsammen en ny retning for Design denmark.

Knapt 3 år efter en vellykket fusion af designbranchens organisationer, og fødslen af Design denmark, får designalliancen nu en ny organisering af sin ledelse. Det sker med nyudnævnelserne af Henrik Weiglin som administrerende direktør og Abelone Varming som udviklingsdirektør.

Henrik Weiglin har siden den. 1. september 2016 fungeret som vicedirektør i Design denmark, og før dét var han ansat som designalliancens medlemschef. Henrik har også arbejdet som sekretariatsleder hos brancheorganisationen for IT-virksomheder, ITB. Henrik er uddannet BA. Oecon.

Abelone Varming er uddannet grafisk designer, og er grundlægger af designvirksomheden Punktum Design, hvori hun fortsat vil være partner. Abelone har fungeret som designfaglig næstformand i Design denmarks bestyrelse, som hun nu træder ud af. Abelone Varming tiltræder pr. 1. februar 2017 den nyoprettede stilling som udviklingsdirektør.

Læs mere: Design denmark får ny adm. direktør og direktion, Design denmark

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox