Menu
Søg
Design i praksis for medarbejdere
Bliv i stand til at skabe nye løsninger ved brug af designtænkning.
design medarbejdere

Design i praksis for medarbejdere er et undervisningsforløb for medarbejdere i små og mellemstore virksomheder. Forløbet introducerer dig til grundprincipperne bag designtænkning, og ikke mindst giver vi dig mulighed for at afprøve en lang række konkrete designmetoder.

I forløbet vil du blive undervist og faciliteret i konkrete designmetoder, der ruster dig til at omsætte dine nye færdigheder til praksis på din arbejdsplads. Metoderne vil blandt andet introducere dig til, hvordan du inddrager brugere, idegenererer, prototyper, udfører test og faciliterer for andre. Forløbet vil i høj grad være ’hands-on’ og vil både tage udgangspunkt i fiktive cases samt din egen arbejdsplads. Du vil med andre ord udvikle nye måder at tænke og agere på, og være i stand til at skabe nye løsninger til gavn for dig selv og din arbejdsplads.

Vi afholder på skift kurser i både Kolding og Odense.

Vi tilbyder et parallelt forløb, som giver et kompetenceløft for virksomhedsledere. Vores erfaring viser, at effekten i virksomheden er størst, når både ledere og medarbejdere samtidigt får et kompetenceløft inden for design, da både den strategiske og operationelle del i virksomheden her igennem udvikles. Vi anbefaler derfor, ved deltagelse på ’Design i praksis for medarbejdere’, at virksomheden også har 1-2 ledere på det parallelle forløb. Dermed får I implementeret design i alle lag af virksomheden.

Hvem er vi?
Forløbet udbydes af Dansk Design Center i samarbejde med Designskolen Kolding.


Forløb Kolding:

18. marts 2020: Designskolen Kolding

19. marts 2020: Designskolen Kolding

22. april 2020: Designskolen Kolding

23. april 2020: Designskolen Kolding

18. maj 2020: Designskolen Kolding

19. maj 2020: Designskolen Kolding

Klik her for at tilmelde dig
 

Forløb Odense:

24. marts 2020: Syddansk Sundhedsinnovation

25. marts 2020: Syddansk Sundhedsinnovation

29. april 2020: Syddansk Sundhedsinnovation

30. april 2020: Syddansk Sundhedsinnovation

26. maj 2020: Syddansk Sundhedsinnovation

27. maj 2020: Syddansk Sundhedsinnovation

Klik her for at tilmelde dig

Design i praksis for medarbejdere
Hvem kan deltage?

Hvert hold vil bestå af ca. 20 medarbejdere fra et antal virksomheder. Hver virksomhed kan deltage med op til tre medarbejdere. Uddannelsesforløbet strækker sig over seks dage fordelt på fire måneder.

Deltagelse er gratis for medarbejdere fra små og mellemstore virksomheder under forudsætning af underskrevne erklæringer (partnerskab, persondata, de minimis og start-stop), der gør virksomheden til partner i projektet. Medarbejderne skal påregne hjemmearbejde og skal løbende registrere timeforbrug i projektet.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox