Menu
Søg
Design Onboarding
Bliv introduceret til hvordan designtænkning kan blive en værdifuld del af jeres forretningsudvikling og give jer en fælles forståelse og værdisæt, som vil styrke jeres samarbejdsevne på tværs af organisationen.

Design Onboarding er en en-dags workshop, hvor du, som leder eller medarbejder i en virksomhed, får en grundlæggende forståelse for, hvad designtænkning er og hvordan det kan skabe vækst i din virksomhed og styrke jeres samarbejdskultur. Med denne forståelse vil du og din virksomhed kunne bruge kreative metoder i produktudvikling og strategisk forretningsudvikling og få mere ud af et samarbejde med f. eks. en designer.

Design Onboarding kan afholdes internt i din virksomhed for 10-30 medarbejdere og ledere eller evt. sammen med nogle af jeres kunder og leverandører. Det giver jer mulighed for at styrke jeres relation til de aktører, I samarbejder med og sammen få et fælles sprog i forhold til udvikling, innovation og værdiskabelse.

Med deltagelse i Design Onboarding går du hjem med en grundlæggende forståelse for designtænkning og arbejdet med kreativ udvikling og innovation – alt sammen elementer, som kan medvirke til en øget konkurrenceevne i virksomheden.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan du og din virksomhed kan få en dag, der giver indblik i, hvordan design giver et øget overblik over samspillet mellem produktudvikling og strategisk forretningsudvikling, så kontakt Thomas Holst Madsen for en uforpligtende snak på thm@ddc.dk.

Design Onboarding
Hvem kan deltage?

Virksomheder med interesse for at blive præsenteret for designmetoder og hvordan man kan arbejde med disse i alle brancher.

Det er gratis for virksomheder at deltage. Deltagere skal registrere deres timeforbrug i forbindelse med deltagelse.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox