Menu
Søg

Design Startup

Med design som drivkraft vil vi samle, styrke og udvikle det danske startup-økosystem, så startups vokser sig større med højere hastighed.
Agnete Schlichtkrull

Vi vil benytte den danske tradition for at stå sammen i fællesskaber til at samle private aktører, erhvervsfremmeinstitutioner og investorer i startup-økosystemet. Med designtænkning vil vi lokalisere fælles problemer, finde nye løsninger og implementere initiativer på tværs af de tre grupper.

Vi vil bidrage til øget koordinering blandt grupperne, styrke kendskabet til og netværk blandt startups for institutionerne og indgå i professionaliseringen og internationaliseringen af vores lokale finansieringsmiljø. Det er vores ambition, at startups, der samarbejder med DDC, vil opleve øget netværk, videndeling, internationalisering, kontakt til investorer og tiltrækning af talent. Via konkrete inkubations-, accelerations- og talentudviklingsprogrammer, hvor designtænkning og -metoder kobles med de mest hævdvundne business- og startupmetoder, vil platformen skubbe på en udvikling, der transformerer danske startups til scaleups og gør dem internationalt konkurrencedygtige.

Forneden kan du læse mere om, hvad vi beskæftiger os med på Design Startup.

Demo day
Denmark Demo Day
Denmark Demo Day fremviser de 40 bedste danske tech-startups for internationale investorer, og sigter efter at skabe flere early-stage investeringer.

Kapital- og ekspertviden fra professionelle investorer, og særligt fra internationale venturefonde, vil skabe økonomisk vækst og flere jobs i Danmark – og desuden gøre det nemmere for danske startups at vokse herhjemme i stedet for at flytte til udlandet. Initiativet fungerer også som samlingspunkt for de mest aktive danske investorer og de internationale investorer.

InnoFounder – Graduate
InnoFounder – Graduate er et designdrevet inkubatorprogram for nyuddannede.

Gennem finansiering, mentor- og eksperthjælp og et bredt og dybt netværk søger InnoFounder – Graduate at accelerere tidlige startups med store ambitioner, skalérbare idéer og et stærkt grundlæggerteam til at blive vækstvirksomheder.

InnoFounder – Graduate er ejet af Innovationsfonden. Dansk Design Center er operatør på projektet sammen med CIID.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox