Menu
Søg
Designmentorkorpset
Dansk Design Centers mentorkorps består af 15 af landets skarpeste designere og innovatører, hvis opgave er at bidrage til at højne standarden for designydelser i virksomheder og booste efterspørgslen på designkompetencer, -metoder og -processer.

Dansk Design Centers mentorkorps vil hjælpe danske virksomheder gentænke deres produkter, services og forretningsmodeller. Fra 1. november 2017 og et år frem skal mentorerne mødes med en lang række små og mellemstore virksomheder. Det kan både være i form af én-til-én-møder og vejledning til workshops for flere virksomheder, som vil kunne drage nytte af hinanden.

Mentorkorpset består af:

Anders B. Kiertzner, Director of Research and Insights, Attention Group
Anders B. Kiertzner, Director of Research and Insights, Attention Group

Anders B. Kiertzner
Som leder af researchafdelingen hos produktudviklingshuset Attention har Anders gennem de seneste år drevet en lang række design- og innovationsprojekter for SMV’er i både ind- og udland. Foruden arbejdet med at udvikle og lede konkrete produktudviklingsopgaver har han bistået med foredrag og co-creation workshops om innovation, designtænkning samt bruger- og adfærdsresearch for virksomheder, faglige netværk og offentlige instanser.

Anders' kernekompetencer er designledelse, menneskecentreret innovation & strategi.

Anne Sofie Voss, ‎Innovation and Insights, YEAHYEAH™ Collective
Anne Sofie Voss, ‎Innovation and Insights, YEAHYEAH™ Collective

Anne-Sofie Voss
Anne-Sofie er strategisk designer og partner i YeahYeah Collective – en ny type partnerbaseret virksomhed, hvor hun arbejder med strategisk udvikling i krydsfeltet mellem brugerbehov, teknologi og forretningsmuligheder. Anne-Sofie er uddannet cand.polyt i industriel design og har tidligere arbejdet hos Wilke og IS IT A BIRD, hvor hun havde ansvaret for at scope, udfordre og lede komplekse projekter og sikre høj kvalitet og værdi i alle leverancer.

Anne-Sofies kernekompetencer er brugercentreret innovation, mønstergenkendelse og storytelling, og at omsætte indsigter til nye værktøjer, strategier og koncepter.

Camilla Waldstrøm, Senior Designer, Designit
Camilla Waldstrøm, Senior Designer, Designit

Camilla Waldstrøm
Med rødder i produktdesign arbejder Camilla i feltet mellem form og tænkning. I sine over 10 år ved Designit har hun dagligt arbejdet på projekter med dygtige kollegaer på tværs af samtlige dicipliner inden for designfaget.

Camillas kernekompetencer er produkt og service design, designtænkning og facilitering og brugercentreret kommunikation og tests.

Daniel Kowal-Andersen, Frontend Prototyping Manager, LEGO
Daniel Kowal-Andersen, Frontend Prototyping Manager, LEGO

Daniel Kowal-Andersen
Daniel er en virksom kreativ leder med en dybdegående viden indenfor Design, Reseach og styrkende lederskab. Hans iderige og udadvendte natur er en katalysator for en hver innovations proces.

Daniels kernekompetencer er designledelse, konceptudvikling og rapid prototyping.

Hans Henrik Sørensen, Selvstændig
Hans Henrik Sørensen, Selvstændig

Hans Henrik Sørensen
Hans er tidligere Partner og Managing Director for Designit. Han har 16 års erfaring med at udvikle og lede et førende internationalt designbureau, og har primært arbejdet med at designe og implementere løsninger for kunder i Europa og Asien.

Hans Henriks kernekompetencer er designledelse, strategi, vision og produkt/teknologi/digitale services.

Henrik Kryger Pallesen, Lead Producer & Strategic UX consultant, Hello Group
Henrik Kryger Pallesen, Lead Producer & Strategic UX consultant, Hello Group

Henrik Kryger Pallesen
Henrik er en strategisk UX- og servicedesigner med en passion for at nytænke og simplificere brugeroplevelsen, særligt i procestunge BtB-virksomheder.

Henriks kernekompetencer er  -agil digital innovation og design, forretningsforståelse og UX.

Katrine Rau, Group Director, Fjord
Katrine Rau, Group Director, Fjord

Katrine Rau
Katrine Rau er Group Director for Fjord Copenhagen. Fjord er et globalt anderkendt designbureau med over 26 studios og 1000 designere. Katrine tror på, at en brugercentreret tilgang til at skabe produkter og services kan transformere organisationer. Hun har en international baggrund, og har tidligere arbejdet i USA, Canada og Danmark med GE, Maersk, H&M Foundation, Novo Nordisk og mange andre.

Katrines kernekompetencer er designledelse og procesfacilitering.

Lars Thøgersen, CEO, CPH ID
Lars Thøgersen, CEO, CPH ID

Lars Thøgersen
Lars er en krydsning af "Design Thinker" og “Maker”. Han har stiftet og ledet 2 designbureauer, CPH Design og CPH Inventures, og skabt 12 spin-off virksomheder over de sidste 25 år baseret på mere end 20 patenter. Lars har altid fokus på mennesker (brugere på alle planer) og på at levere både faktuel og oplevet værdi for modtageren, og altid fokus på nytteværdien i produkter og systemer og understøttende services.

Lars' kernekompetencer er mapping af værdistrømme, stakeholder management og brugerinddragelse.

Lotte Lyngsted Jepsen, Co-founding Partner & User Specialist, Hatch & Bloom
Lotte Lyngsted Jepsen, Co-founding Partner & User Specialist, Hatch & Bloom

Lotte Lyngsted Jepsen
Lotte Lyngsted Jepsen er medstifter og partner i innovationsbureauet Hatch & Bloom, og har mere end 15 års erfaring med brugercentreret, strategisk innovation.

Lottes kernekompetencer er designledelse, sprint, service design og UX.

Mads Elleberg Petersen, Partner & Direktør, e-Types
Mads Elleberg Petersen, Partner & Direktør, e-Types

Mads Elleberg Petersen
Mads har gennem snart 10 år rådgivet de største danske virksomheder, organisationer og offentlige institutioner om design og branding; om at udvikle og udfolde brands og visuelle identiteter og bruge design strategisk til at styrke forretning og kommunikation.

Mads' kernekompetencer er brand management, strategisk brug af design og corporate visual identities.

Mette Mikkelsen, Designer & Konsulent, 56NB & Service Design Institute
Mette Mikkelsen, Designer & Konsulent, 56NB & Service Design Institute

Mette Mikkelsen
Mette Mikkelsen har som designer i en årrække brugt designmetoder til at skabe forandringer i komplekse systemer. Hendes praktiske erfaring fra kommercielle, kunstneriske og forskningsbaserede sammenhænge skaber udvikling og innovation.

Mettes kernekompetencer er service design, designmetoder og co-creation.

Simon Skafdrup, Design Manager & CEO, 3PART A/S
Simon Skafdrup, Design Manager & CEO, 3PART A/S

Simon Skafdrup
Simon Skafdrup er CEO i design- og innovationsvirksomheden 3PART A/S, og har mere end 20 års erfaring i strategisk forretningsudvikling via produkt- og servicedesign.

Simons kernekompetencer er ledelsesrådgivning indenfor designmanagement, servitization og facilitering af udviklingsprocesser.

Sune Kjems, Founder, VIA Design
Sune Kjems, Founder, VIA Design

Sune Kjems
Sune er specialist i service design og er en central aktør i at introducere og opdyrke design thinking i Danmark. Sune har over 15 års erfaring i at omsætte komplekse udfordringer til innovative løsninger og hjælpe organisationer med at integrere bruger- og designcentret tilgang til innovation. Sune er medlem af Danmarks Designråds bestyrelse og hans arbejde har flere gange været udstillet i ind- og udland.

Sunes kernekompetencer er brugerforståelse, forretningsudvikling og designtænkning.

Manager Insights & Innovation & CEO, Artlinco A/S
Manager Insights & Innovation & CEO, Artlinco A/S

Søren X. Frahm
Søren har arbejdet med design og innovation siden 1990. De første 7 år hos LEGO og de sidste 20 år som selvstændig i full-service-innovationshuset Artlinco A/S. Sammen med Artlinco-teamet har Søren gennemført ca. 325 projekter til fortrinsvis danske produktionsvirksomheder og er ud over næstformandsposten i Business By Design en ivrig foredragsholder.

Sørens kernekompetencer er projekt- og designledelse, produkt- og designstrategi og etablering af Business Cases & Return Of Investment.

Thomas Harrit, Partner, HarritSorensen
Thomas Harrit, Partner, HarritSorensen

Thomas Harrit
Thomas er uddannet designer og shipbroker. Han er stifter og partner af HarritSorensen, som udvikler industrielt design, virksomheden har vundet mange designpriser gennem de sidste 25 år. Thomas sidder i en række advisory boards, hvor han rådgiver startups og etablerede virksomheder.

Thomas' kernekompetencer er  konceptdesign, designledelse og brugerresearch.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox