Menu
Søg
Designorganisationer samler kræfterne
18. september 2019
Fra januar 2020 bliver D2i – Design to Innovate i Kolding en del af Dansk Design Center. Det betyder, at der fra næste år er ét samlet og stærkere Dansk Design Center med kontor i både København og Kolding.
Thit Juul Madsen (D2i) og Christian Bason (Dansk Design Center)

Sammensmeltningen vil styrke den nationale indsats for forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder (SMV’er) med udgangspunkt fra kontoret i Kolding. Desuden vil Dansk Design Centers øvrige tilbud – eksempelvis programmer inden for byudvikling, sundhed og velfærd – blive bredt ud i hele landet, hvor de stærke designkompetencer omkring Kolding bringes i spil.

“Vi har haft et stærkt og frugtbart samarbejde med D2i gennem en årrække, og vi ser frem til at have en geografisk placering i Kolding og en stærk position i det jyske erhvervsliv. Med ét samlet Dansk Design Center vil vi kunne skabe bedre resultater og en større positiv forskel, end de to organisationer kan hver for sig,” forklarer Christian Bason, CEO Dansk Design Center.

“Det er det bedste, der kunne ske for D2i og hele det designøkosystem vi er en del af, at blive en del af en national slagkraftig organisation. Det giver os mulighed for at kunne skabe endnu mere vækst i virksomheder gennem design på landsplan,” siger Thit Juul Madsen, CEO D2i - Design to Innovate.

Bestyrelsesformænd fra begge organisationer ser store muligheder i den fremtidige organisation: 

”D2i – Design to Innovate har gennem otte år bidraget til vækst og innovation via designanvendelse i Syddanmark. Jeg er stolt over, at vi nu bliver en del af et stærkere Dansk Design Center, og dermed kan bringe D2i’s unikke kompetencer i spil til gavn for virksomheder i hele Danmark,” udtaler Ulrik Gernow, Group Executive Vice President, CMO i Grundfos og bestyrelsesformand i D2i

Bestyrelsesformand for Dansk Design Center, Michael K. Rasmussen: ”Med sammenlægningen af Dansk Design Center og D2i skaber vi grundlaget for en bred national indsats for dansk design herhjemme og i udlandet. Det styrker dansk design som en af vores vigtigste konkurrenceparametre, og det gavner både Danmark, danske virksomheder og ikke mindst de mange dygtige designere.”

Integrationen træder i kraft 1. januar 2020.

Eventuelle spørgsmål rettes til Katrine Hertz Mortensen, kommunikationschef Dansk Design Center: khm@ddc.dk eller 2098 4213.

For yderligere kommentarer, kontakt: 

CEO Christian Bason tlf. 5357 9313
CEO Thit Juul Madsen tlf. 2528 4215

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox