Menu
Søg
Designrejsens ekspertpanel
Designrejsens ekspertpanel er nedsat af Dansk Design Center med henblik på udvælgelse af Dansk Design Centers nye korps af designmentorer.

For at sikre en sammensætning af den rigtige gruppe af stærke designere og innovatører, vil et nedsat ekspertpanel bistå i udvælgelsen af ca. 10-15 kvalificerede profiler, som vil udgøre mentorkorpset. Designmentorerne udvælges på baggrund af deres individuelle kompetencer og erfaring. I udvælgelsen tages ligeledes hensyn til at etablere et mentorkorps, der samlet set repræsenterer et bredt kompetencefelt indenfor design; herunder produkt- og servicedesign, designledelse- og strategi, branding, digitalisering etc. samt erfaringer, der går på tværs af forskellige brancher og klynger.

Panelet består af:

  • Elsebeth Gerner Nielsen - Rektor, Designskolen Kolding
  • Henrik Weiglin - Adm. direktør, Design denmark
  • Jens Martin Skibsted - Direktør, Skibsted ID
  • Camilla Fielsøe van Dijk - Director, Group Business Development, Solar A/S
  • Martin Delfer - Global Head of Strategic Alliances Copenhagen, Designit
  • Rikke B E Knutzen - Senior Project Manager, MAN PrimeServ
  • Christian Bason - Adm. direktør, Dansk Design Center

Læs ogsåOpen Call - Bliv en del af Dansk Design Centers nye designmentorkorps 

 

Læs mere om panelets medlemmer:

Elsebeth Gerner Nielsen
Elsebeth Gerner Nielsen

Elsebeth Gerner Nielsen - Rektor, Designskolen Kolding
Elsebeth Gerner Nielsen er rektor for Designskolen Kolding, hvor hun har fokus på at synliggøre og promovere den danske designuddannelse, så skolens designtalenter er på forkant med udviklingen både nationalt og internationalt. Sideløbende er Elsebeth Gerner Nielsen bl.a. vice president i Cumulus, International Association of Universities and Colleges of Art, Design and Media og bestyrelsesmedlem i Spar Nord Fonden.

Henrik Weiglin
Henrik Weiglin

Henrik Weiglin - Adm. direktør, Design denmark
Henrik Weiglin er adm. direktør i Design denmark, en alliance for designere og designvirksomheder, som står sammen om at demonstrere og formidle de positive effekter af design, og for at udvikle og professionalisere egen forretning og faglighed. Henrik er uddannet BA. Oecon og har tidligere arbejdet som sekretariatsleder hos brancheorganisationen for IT-virksomheder, ITB.

Jens Martin Skibsted
Jens Martin Skibsted

Jens Martin Skibsted- Direktør, Skibsted ID
Jens Martin Skibsted er designer, designfilosof og iværksætter. Han er stiftende partner af Biomega, der producerer luksus-cykler, og KiBiSi, en førende skandinavisk produktdesigngruppe. Jens Martin Skibsted er desuden skribent for Børsen, Fast Company og Huffington Post, formand for Dansk Designråd, bestyrelsesmedlem for bl.a. Design2Innovate, Dansk Design Center og Designskolen Kolding, samt medlem af World Economic Forums Global Agenda Council om Smart Cities.

Camilla Fielsøe van Dijk
Camilla Fielsøe van Dijk

Camilla Fielsøe van Dijk - Director, Group Business Development, Solar A/S
Camilla har 15 års erfaring med digital forretningsudvikling, både som management konsulent og som leder i virksomheder som Saxo Bank, Eniro og Solar, hvor hun i dag arbejder med strategiske udviklingsinitiativer på tværs af gruppen og har været med til at sætte innovation på dagsorden. Camilla er medlem af CURIE, et netværk for ambitiøse kvinder i forretningsudvikling, nye teknologier og innovation management.

 

 

Martin Delfer
Martin Delfer

Martin Delfer - Global Head of Strategic Alliances, Designit
Martin grundlagde Designits københavnske kontor i 2004. Han har siden haft en række ledende stillinger i Designit i ind- og udland, og har medvirket til at virksomheden er vokset fra 25 til 500+ ansatte. Martin er bestyrelsesformand for Design denmark og sidder i bestyrelsen for Dansk Design Center.

Rikke B. E. Knutzen
Rikke B. E. Knutzen

Rikke B. E. Knutzen - Senior Project Manager, MAN PrimeServ
Rikke Knutzen er til daglig ansat hos MAN Diesel & Turbo som Senior Projektleder, hvor hun med afsæt i design som mindset og metode arbejder med strategi, serviceudvikling og digitalisering. Derudover har hun siden 2011 været en del af det danske kapitel af Service Design Network - et globalt netværk med kapitler i hele verden, der primært består af passionerede frivillige, som brænder for at udbrede kendskabet til service design og være med til at styrke feltet. 

Christian Bason
Christian Bason

Christian Bason - Adm. direktør, Dansk Design Center
Christian er administrerende direktør for Dansk Design Center. Hans rolle er at sætte den overordnede strategiske retning for organisationen samt at lede de mest krævende indsatser og aktiviteter. Christian er en efterspurgt foredragsholder og inspirerer og rådgiver erhvervsledere og regeringer nationalt og internationalt.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox