Menu
Søg

Emma Benameur

Leder af People & Culture og medlem af the Executive Committee, World Economic Forum
Danish TM
Download billede

Emma Benameur er ansvarlig for Program Design ved World Economic Forum. Hun leder design, udvikling og levering af WEF's Annual Meeting i Davos, dets Annual meeting of New Champions i Kina og andre større aktiviteter.

Det er Benameurs ansvar at WEF's deltagere - verdensledere indenfor forretning, politik og civile samfund - giver og får mest ud af den tid, de bruger på at engagere sig med WEF's aktiviteter. Hun er passioneret for design af meningsfulde interaktioner og leder i øjeblikket udviklingen af et center for fortræffelig interaktion ved WEF, der skal hjælpe til at bygge kapacitet og best practice på tværs af organisationen, som engaerer et netværk af eksperter fra den samfundsfaglige verden og andre menneske-centrerede forskningsdiscipliner. Som medlem af WEF's bestyrelse er Benameur også aktivt involveret i at forme WEF's fremtidige strategi som en platform for Systems Leadership.

Tidligere har Benameur været manager ved WEF's Global Competitiveness Programme, der overser 120 partnerskaber med akademiske og forskningsorganisationer verden over, i målet om at stimulere og opnå bæredygtige økonomiske fremskridt på et nationalt niveau. Hun startede sin karriere ved WED i 2000 i Communications and Public Engagement.

Benameur er en IAF Certified Professional Facilitator, og er en del af Save the Children, Geneve's advisory board. Hun har en MBA i ledelse fra Imperial College London, specialiseret i design, innovation og iværksætteri, og en BA fra University College London.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox