Menu
Søg
Følg Plus-partnerskaberne
På plusprojekt.dk kan du få indblik i partnerskaberne præsenteret af designvirksomhederne. Se hvilke innovationsudfordringer, der var udgangspunkt for partnerskaberne, hvordan processen har udviklet sig og hvilke metoder og værktøjer, der er blevet anvendt samt hvilke løsninger og leverancer, der er kommet ud af partnerskaberne.
Bella Center

BELLA CENTER + URGENT.AGENCY
Hvordan kan messer i København differentieres internationalt i forhold til position, kommunikation og oplevelsesproduktion med fokus på bæredygtighed?

Comwell

COMWELL + FUTU
Hvordan kan Comwell udvikle et koncept for fremtidens konference med udgangspunkt i erhvervsgæster? Hvad er den fremtidige kunderejse, hvem er fremtidens mødebookere, og hvad efterspørger de?

Cramo

CRAMO A/S + GRAMSTRUP+CO
Hvordan kan Cramo udvikle service og forretningsmodeller, der kan skabe nyt kundefokus og nye indtægtgivende forretningsmuligheder?

Elos Medtech Pinol A/S

ELOS MEDTECH PINOL A/S + MOEF A/S
Hvordan flyttes Elos Medtech Pinol fra et produktions- og komponentorienteret fokus til en ny position som videns- og kompetencecenter?

E-vet/Kruuse & imageconsult

E-VET/KRUUSE + IMAGECONSULT & CO
Hvordan kan E-vet blive et eksperimentarium for nye produkter, services og forretningsmodeller med det formål at integrere de bedste ideer og erfaringer i Kruuse koncernen? Hvordan opnås større udbytte af digital og teknologisk udvikling, og hvordan gøres vidensudvikling til en integreret del af kerneforretningen?

Maersk Olie og Gas

MAERSK OLIE OG GAS + SKABELONDESIGN
Hvordan kan Maersk Olie og Gas udvikle en løsning, som gør det muligt for medarbejdere at skabe on-brand infografikker og arbejde effektivt med datavisualisering og kompleks data?

Mec Switches

MEC SWITCHES + PRODUKTDESIGNERNE.DK
Hvordan kan MEC Switches udvikle organisationskultur og processer, der fordrer en mere innovation, fleksibel og customized produktion?

MP Pension

MP PENSION + IS IT A BIRD
Hvordan kan MP Pension gentænke pension, så flere vil beskæftige sig med det?

Skov

SKOV + ATTENTION GROUP
Hvordan kan Skov A/S udvikle et sæt værktøjer, der kan afgøre hvilke og hvornår forskellige teknologier bør ramme de forskellige markeder?

Solar

SOLAR + GRANYON & CPH ID
Hvordan kan Solar positionere sig som serviceudbyder, der tager udgangspunkt i bruger- og markedsbehov?

Thürmer Tools

THÜRMER TOOLS + KONTRAPUNKT
Hvordan kan Thürmer Tools moderniseres og transformeres fra en traditionel produktionsvirksomhed til at blive en ledende aktør inden for 3D print teknologi?

Zoologisk Have

ZOOLOGISK HAVE KØBENHAVN + 2+1 IDEBUREAU
Hvordan kan Zoo udvikle den interne idékultur, så medarbejderne bliver bedre i stand til at levere den fornyelse af Zoo’s oplevelsestilbud og faciliteter, der skal til for at sikre en generel højere vækst, der ikke kun er afhængig af store anlægsprojekter?

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox