Menu
Søg

Future Health

Vi vil skabe de rum, hvor virksomheder og offentlige organisationer sammen former fremtidens værdifulde sundhedsløsninger.
Agnete Schlichtkrull

Future Health handler om at skabe de bedste betingelser for, at sundhedsaktører og designere kan arbejde med at skabe fremtidens sundhed. Derfor gør vi fremtiden håndgribelig og konkret gennem designmetoder. Vi arbejder for at transformere sundhedsområdet, så vi kan imødekomme de komplekse udfordringer, den demografiske udvikling og anvendelsen af ressourcer nu og i fremtiden.  Vi vil lykkes med at udløse det store innovationspotentiale, der findes i krydsfeltet mellem private virksomheder og offentlige organisationer, og sætte teknologi i spil, så det skaber værdifulde og meningsgivende oplevelser for kunder og borgere i dag og i fremtiden.

Herunder kan du se, hvad Future Health på nuværende tidspunkt arbejder med.

Boxing Future Health
Fremtidslaboratorium for Danmarks sundhedssystem

Formålet med Boxing Future Health er at igangsætte en række innovationsforløb, hvor private virksomheder og offentlige organisationer kan lade sig inspirere – måske endda provokere – til at fokusere på fremtidens sundhed i forbindelse med udviklingen af nye services, produkter, forretningspotentialer og strategiske muligheder. Læs mere om Boxing Future Health forneden eller lyt til de fire scenarier på boxingfuturehealth.dk.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox