Menu
Søg

Future Welfare

Med Future Welfare samler og udvikler vi nogle af de mest effektive designværktøjer til innovation i den offentlige sektor

Hvordan kan vi gentænke vores samfund og skabe værdi for hver enkelt borger?

Programleder Sara Gry Striegler

Velfærdssystemer over hele verden er under pres og står over for komplekse udfordringer, der ikke kan løses af en sektor alene. Vi har behov for nye løsninger og teknologi, nye måder at tænke og samskabe løsninger på, ikke kun mellem offentlige og private aktører, men også ved at engagere nye fællesskaber og ikke mindst borgerne. Vi har brug for nye kompetencer og nye former for samarbejde på tværs af discipliner. Kort sagt har vi brug for at udforske nye måder at styre og lede på i det offentlige.

LIWE
LIWE's mission er at lysne tilværelsen for de 1 ud af 10 danskere, som hvert år lider af vinterdepression.

LIWE er en designdrevet tilgang, som baner vejen for forståelsen af menneskelig adfærd samt triggers for vinterdepression, der huserer i vores omgivelser.

 

SISCODE
I EU-projektet SISCODE arbejder Dansk Design Center med at knække koden til succesfuld polisk co-creation sammen med partnere fra hele Europa.

SISCODE er et treårigt EU-finansieret program, der hjælper innovationsmiljøer til at forankre teknologiske løsninger på et politisk niveau gennem designprocesser og co-creation.

Boxing Future Health
Fremtidslaboratorium for Danmarks sundhedssystem

Formålet med Boxing Future Health er at igangsætte en række innovationsforløb, hvor private virksomheder og offentlige organisationer kan lade sig inspirere – måske endda provokere – til at fokusere på fremtidens sundhed i forbindelse med udviklingen af nye services, produkter, forretningspotentialer og strategiske muligheder.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox