Menu
Søg
How might we
21. august 2017
UDFORSK: ”How might we”-spørgsmål er et effektivt greb, når man skal  gå fra konklusioner eller udfordringer til nye ideer og muligheder. Med et såkaldt “How might we”-spørgsmål formulerer I slet og ret, hvad I gerne vil have svar på eller løse i den efterfølgende idéudvikling. 
Tid
30 min
Deltagere
Gruppe
Værktøj: How might we

Beskrivelse
”How might we”-spørgsmål er et effektivt greb, når man skal  gå fra konklusioner eller udfordringer til nye ideer og muligheder. Med et såkaldt “How might we”-spørgsmål formulerer I slet og ret, hvad I gerne vil have svar på eller løse i den efterfølgende idéudvikling. 

Sådan gør I
1. Udpeg de vigtigste områder, hvor I kan se potentialer for nye løsninger. Det kan være på baggrund af konklusioner for en forudgående undersøgelse.

2. Brainstorm forskellige “How might we”-spørgsmål ud fra hver konklusion. Det kan I eksempelvis gøre ved at vende en umiddelbar udfordring til et potentiale. Eksempelvis: Hvordan kan vi (How might we) gøre ventetiden til det mest interessante under en rejse? Eller ved at sætte spørgsmål ved en grundlæggende antagelse. Hvordan kan vi (How might we) helt fjerne ventetiden på en togstation?

3. Vælg de 3-4 vigtigste “How might we”-spørgsmål, som skal danne udgangspunkt for den efterfølgende brainstorm.

 

HENT MATERIALER OG PRINT SELV:

Publikation
Brugsanvisning
Publikation
How might we-plakat

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox