Menu
Søg

Julie Hjort

Programleder (på barsel)
Julie Hjort
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Som programleder i Dansk Design Center arbejder Julie med at skabe meningsfulde møder mellem aktører, der ikke normalt møder hinanden: virksomheder, innovatører, teknologieksperter, makere, beslutningstagere og designere - med det formål at give virksomheder nye erfaringer med, hvordan de kan transformere deres organisationer og udvikle nye løsninger ved at arbejde brugerdrevet, samskabende, iterativt og tværfagligt.

Aktuelt er Julie Hjort ansvarlig for Designrejsen, Dansk Design Centers ambitiøse, nationale indsats over for små og mellemstore virksomheder. Dertil driver Julie platformen Fremtidens Fabrikation, der har fokus på hvordan produktionsvirksomheder i mødet med designprocesser kan styrke deres innovationsevne. Tidligere var Julie projektleder for markedsmodningsprogrammet Plus, der bragt virksomheder og designrådgivere sammen om at løse innovationsudfordringer.

Forud for DDC har Julie arbejdet på at opbygge maker-bevægelsen i Danmark som leder af den første maker-festival i Danmark 2014 grundlagt af Roskilde Festival innovationsenhed. Hun er næstformand i Maker – en netværksorganisation, der arbejder for at støtte og fremme maker-bevægelsen i Danmark. Dertil har Julie arbejdet med innovation og entreprenørskab i de kreative industrier.

Julie er en erfaren oplægsholder og holder bl.a. oplæg om ‘Design af fremtidens fabrikation’, ’Innovation i praksis – skab værdi med brugeren i centrum’, ’Ledelse af designprocesser’, ‘Co-creation’ og ‘Maker-kulturens mindset og metoder”.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox