Menu
Søg

Julie Hjort

Programleder
Tlf.
+45 2575 8933
Julie Hjort
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Som programleder i Dansk Design Center arbejder Julie med at skabe meningsfulde møder mellem aktører, der ikke normalt møder hinanden: virksomheder, innovatører, teknologieksperter, beslutningstagere og designere – med det formål at hjælpe virksomheder og organisationer til at transformere sig og udvikle nye løsninger på komplekse problemstillinger ved at arbejde eksplorativt, kreativt og på tværs af faggrænser.

Julie driver Dansk Design Centers fokus på bæredygtighed, hvor virksomheder guides i at udvikle nye forretningsmodeller, så de tager tager afsæt i både det økonomiske, sociale og planetære aftryk, som deres forretning skaber. Dertil arbejder Julie på at opdyrke nye offentlige/private partnerskaber for at stimle beslutningstagere, erhvervsliv og civilsamfund sammen om at forme det næste bæredygtige samfund. 

Julie Hjort er desuden formand for Supervisory Board i den globale Fab City Foundation, der samler over 30 byer i om at blive selvforsynende, lokalt producerende og cirkulære, samt bestyrelsesmedlem i foreningen Maker, der bl.a. driver det urbane prototypelab i København, Underbroen.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox