Menu
Søg
Kun ved at eksperimentere kan vi løse fremtidens udfordringer indenfor mobilitet
5. juli 2018
Data-transparens, deling af ressourcer og eksperimentarier skal være den nye standard. Det var det primære budskab, da potentielle løsninger på fremtidens mobilitetsudfordringer i landområderne blev diskuteret på konferencen Future Mobility i København.

På en solbeskinnet eftermiddag i juni havde World Economic Forum Global Future Council on Cities and Urbanization, Faaborg-Midtfyn Kommune og Dansk Design Center inviteret til konferencen Future Mobility. Danske og internationale virksomheder, ledende mobilitetsoperatører og -eksperter var samlet for at diskutere de største potentialer ved nye teknologier og brugen af data og designmetoder til at udvikle og styrke innovative og skalerbare løsninger på mobilitetsudfordringerne i landområder. Faaborg-Midtfyn Kommune fungerede som case og udgangspunkt for diskussionen, og konferencen var ligeledes startskuddet til en dialog om, hvordan borgere, kommune og virksomheder bedst muligt involveres i en udviklingsproces om fremtidens mobilitet.

Læs mere om dagens hovedtemaer her.

Future Mobility
Future Mobility
Future Mobility
Future Mobility
Future Mobility
Future Mobility
Future Mobility
Future Mobility
Future Mobility
Future Mobility

Future Mobility konferencen var et samarbejde mellem Faaborg-Midtfyn Kommune, World Economic Forum Global Future Council on Cities and Urbanization og Dansk Design Center.

Future Mobilty logos

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox