Menu
Søg
Løs din digitale udfordring med Sprint:Digital
15. januar 2019
Står din virksomhed over for en konkret digitaliseringsudfordring, eller er du blot nysgerrig på mulighederne ved digitalisering? Nu har nu muligheden for at komme med på en udviklingsrejse faciliteret af nogle af landets dygtigste designere.
Sprint:Digital - Moment A/S

Onsdag den 23. Januar søsætter vi, i samarbejde med Dansk Erhverv, Sprint:Digital ved vores kick-off konference i Børssalen, og du og din virksomhed kan allerede tilmelde jer nu. Tilmeldingen til forårets sprints er allerede åbnet, og du har derfor nu mulighed for at lægge billet ind på en af vores sprintuger.

Sprint:Digital er et tilbud til dig, som er beslutningstager i en SMV og står overfor digitale forandringer. Som deltager i Sprint:Digital vil du med hjælp fra førende sprintkonsulenter få sat kurs mod en effektiv digital transformation.
På et sprint, som strækker sig over fem sammenhængende dage, kan du få testet, om din virksomhed er på rette spor med de digitale skridt, I allerede har taget eller få identificeret den optimale digitaliseringsløsning for jer.

Sprint:Digital giver klarhed om retning på blot fem dage
Designsprints er i flere år blevet anvendt hos Google Venture (GV) og er efterfølgende blevet udbredt og anvendt verden over som en hurtig og agil arbejdsmåde til at skabe konkrete løsninger på komplekse problemer. Sprints virker, fordi de både er effektive og økonomisk fordelagtige. Kort sagt er det den hurtigste vej til afklaring og løsning. Allerede efter første sprint vil din virksomhed have udviklet en konkret idé til digital transformation, og testet den på jeres kunder.

Deltag i Sprint:Digital
For at deltage i Sprint:Digital skal du tilmelde din virksomhed på vores hjemmeside sprintdigital.dk, hvor du skal have følgende oplysninger parat: Virksomhed, udfordring eller idé og målgruppe. Din virksomhed skal forvente at afsætte tre til fem medarbejdere i en begrænset periode.

Hvad koster det?
Sprint:Digital er et offentligt støttet projekt, hvorfor vi har mulighed for at tilbyde dig, som er SMV, et forløb til en markant reduceret pris. Første sprint koster 25.000 kr., andet sprint koster 15.000 kr. og tredje sprint 10.000 kr.

Din virksomhed kan deltage i op til tre sprints. Første sprint inkluderer en scoping session med jeres sprintkonsulent. Du har også mulighed for at benytte dig af en ’voucher’, som giver dig gratis rådgivning hos en digital ekspert enten før eller efter et sprint. Derefter koster rådgivningssessioner 5.000 kr.

I 2019 afholdes Sprint:Digital på følgende uger:

Hovedstadsområdet og Sjælland
København: Uge 18, 19 + 23
Roskilde: Uge 19-20

Jylland og fyn
Aalborg: Uge 18+26
Aarhus: Uge 12+21
Horsens: Uge 21
Kolding: Uge 23+26
Odense: Uge 11, 14, 19+25

Tilmelding til konferencen
For at deltage i kick-off konferencen skal du tilmelde dig via Dansk Erhverv

Vil du høre mere om Sprint:Digital?
Kontakt Sidsel Winther på swi@ddc.dk/+45 2551 8288 eller læs mere på sprintdigital.dk.

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox