Menu
Søg

Malene Jung

Senior projektleder
Tlf.
+45 2622 4684
Malene Jung
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Med en baggrund indenfor strategisk kommunikation, digitalisering, koncept- og forretningsudvikling brænder Malene Jung for at bringe designaktører og virksomheder sammen for at udforske nye ideer og skabe positiv forandring.

Som senior projektleder i Dansk Design Center er Malene involveret i projekter og aktiviteter, hvor virksomheder får erfaringer med at arbejde brugerdrevet, samskabende, iterativt og tværfagligt med henblik på at opnå træfsikker forretningsudvikling. Hun er opbygget en solid erfaring med hvordan virksomheder kan transformere deres forretning ved at skabe værdifulde og meningsfulde produkter, services og processer.

Aktuelt er Malene projektleder på Sprint:Digital, hvor smv'er eksponeres for designmetoder som værktøj til kundeinvolvering, produkt- og serviceinnovation og hurtig, træfsikker forretningsudvikling. Hun er også projektleder på EU-projektet REFLOW, som har fokus på at udvikle cirkulære byer.

Tidligere var Malene ansvarlig for Dansk Design Centers designmentorkorps, projektleder på programmet  Designrejsen og markedsmodningsprogrammet Plus, der bragte virksomheder og designrådgivere sammen om at løse innovationsudfordringer. Malene har desuden bistået med kommunikationsrådgivning på tværs af Dansk Design Centers projekter.

Malene er cand. mag i Medievidenskab og har beskæftiget sig professionelt med strategisk kommunikation, designrådgivning og digitale udviklingsprojekter i en årrække. Forud for Dansk Design Center var Malene projektleder i Erhvervsstyrelsen. Hun stod bl.a. for Erhvervsministeriets kampagne – Danmarks Vækst- og Iværksætteruge.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox