Menu
Søg

Monica Maria Moeskær

Senior projektleder
Tlf.
+45 4056 0076
Monica Maria Moeskær
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Monica Maria Moeskær er projektleder og designantropolog i Dansk Design Center og arbejder i feltet mellem kvalitativ research, designtilgange og -metoder samt offentlig og privat innovation.

Som en del af Dansk Design Centers platform DesignByer udvikler og leder Monica projekter i krydsfeltet mellem design, byudvikling, offentlige aktører og virksomheder. Aktuelt er Monica projektleder for projektsamarbejdet med Region Hovedstanden og 10 kommuner om en kommende Smart Greater Copenhagen-strategi.

Monica er ligeledes projektleder på Designrejsen, Dansk Design Centers ambitiøse, nationale indsats over for små og mellemstore virksomheder.

Med afsæt i mange års arbejde i forskningsverdenen er hun interesseret i at indsamle, omsætte og forankre viden om, hvordan design bidrager til innovation og positive forandringsprocesser både i danske virksomheder og byer. Monica var bl.a. ansvarlig for DDCs og DIs store undersøgelse Exploring Design Impact fra 2016 om designs værdiskabelse i danske virksomheder og medskribent på publikationen Design Delivers. Derudover har Monica bidraget med dokumentation og kvalitativ vidensindsamling hos virksomhederne i bl.a. PLUS-programmet.

Monica har solid erfaring med projektledelse af kreative kulturprojekter og har en 1-årig projektlederuddannelse fra Projektakademiet i København. Hun har en bred viden inden for byudvikling, arkitektur og byforskning fra 4 års arbejde som sekretariat- og kommunikationsansvarlig i Kraks Fond Byforskning og har stor erfaring med strategisk organisationsudvikling og forskningsformidling.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox