Menu
Søg

Monica Maria Moeskær

Senior projektleder
Tlf.
+45 4056 0076
Monica Maria Moeskær
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Monica er senior projektleder og designantropolog og arbejder i krydsfeltet mellem design, byer og bæredygtig forretningsudvikling.

Monica har arbejdet med byer i mere end 8 år og har en stor viden inden for byudvikling, arkitektur og byforskning. Hun har drevet innovations- og udviklingsprocesser inden for en bred spændvidde af det urbane på tværs af offentlige og private aktører. Monica var har været ansvarlig en række af Dansk Design Centers Design Cities-projekter, heriblandt indenfor temaer som smart city strategier, cirkulær økonomi og bæredygtige forretningsmodeller samt urbantech og urban innovation.

Monica leder aktuelt den ambitiøse 1-årige innovationskonkurrence Circular Construction Challenge – Rethink Waste, igangsat af Realdania, og er ansvarlig for den daglige fremdrift i programmet samt udvikling og facilitering af innovationsprocesser, forretningsudvikling og co-creation blandt programmets deltagende virksomheder og partnere. Yderligere driver Monica Dansk Design Centers bidrag ind i det 3-årige Urbantech acceleratorprogram, hvor 10 startups årligt udvikler bæredygtige byløsninger.

Med sin antropologiske baggrund og flere års arbejde i forskningsverdenen er Monica interesseret i at indsamle, omsætte og forankre viden om, hvordan design bidrager til innovation og positive forandringsprocesser i virksomheder og offentlige institutioner med afsæt i kvalitative metoder og designværktøjer. Monica er erfaren som oplægsholder og har præsenteret for bl.a. Seoul bystyre og Bilbao bystyre og underviser yderligere unge iværksættere i Rudersdal og Egedal Kommune i designmetoder og kreative processer. 

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox