Menu
Søg
Morgenakademi - få hands-on erfaring med designmetoder 
Designmetoder skal ikke kun tales om - de skal opleves! På vores morgenakademi får du mulighed for at arbejde med designmetoder.
Agnete Schlichtkrull

Morgenakademi er en række af morgenevents, hvor du som virksomhedsleder eller projektleder på 2 timer vil opnå hands-on erfaring med at arbejde med designmetoder og -principper og i praksis opleve den værdi, designmetoder bibringer.

Hver gang vil to skarpe designere fra Dansk Design Centers mentorkorps lede og facilitere eventen. Desigmentorerne vil dele ud af erfaringer og de bedste råd til, hvordan du høster det størst mulige udbytte af design, så din virksomhed bliver mere agil, mere kunde- og behovsdrevet og kan møde morgendagens udfordringer.

Du kan deltage uanset, om du er grøn eller garvet i designmetoder. Det eneste krav er, at du er villig til at smøge ærmerne op og indgå aktivt i fælles arbejdssessioner med konkrete virksomhedsudfordringer ved hjælp af designmetoder. De designmetoder, vi vil bringe i spil, varierer fra event til event, så følg med her på siden, hvor vi løbende vil lægge informationer op om fremtidige Morgenakademi-events.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox