Menu
Søg

My Buemann

Art Director
Tlf.
+45 2782 5666
My Buemann
Agnete Schlichtkrull
Download billede

My Buemann er Dansk Design Centers Art Director, en erfaren visuel kommunikatør og selvstændig, stærk kreativ profil med stor forståelse for designmetoder, konceptudvikling, workshoptilrettelæggelse og eventdesign. Hun brænder for at nytænke de traditionelle kommunikationsveje gennem innovative designløsninger og skarp visuel formidling.

My udvikler projekter og workshops, hvortil hun skaber brandmateriale, kommunikationsværktøjer og designredskaber. Hendes kompetencer inden for kommunikation, konceptudvikling og co-design gør hende til en kompetent Art Director med stor forståelse for både udvikling og implementering af designløsninger.

Med en kandidat i visuel kommunikation fra Kunstakademiets Designskole er My en kreativ tænker med en veludviklet indsigt i samtlige led i designprocessen. Efter flere års arbejde med content marketing i DRs kulturafdeling og som selvstændig indenfor visuel kommunikation, er hun yderligere en dygtig visuel formidler, der er vant til at bygge bro og forståelse mellem flere parter, og har stor erfaring med at udvikle nye måder at kommunikere og samskabe med partnere og interessenter.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox