Menu
Søg

Netværk

Netværk for produktdesignvirksomheder er et netværk for dig som produktdesigner, der ønsker at blive klogere på nye forretningsmodeller og få ny inspiration fra og sparre med andre ligesindede produktdesignvirksomheder.

Som en del af Scaling by Design-programmet starter DDC et netværk for produktdesignvirksomheder. Netværket giver adgang til viden om skalering, nye hands-on værktøjer, der kan hjælpe virksomhederne videre, samt arrangementer med inspirerende folk fra designbranchen og erhvervslivet, der kan sætte nye diskussioner i gang og sætte nye perspektiver på forretningen.

Formål: At skabe netværk virksomhederne imellem – og gerne også med økosystemet. Netværket giver mulighed for at dele erfaringer, viden, kontakter og udvide netværket.

Målgruppe: Produktdesignvirksomheder, store som små. Netværket er også for både private og offentlige aktører i økosystemet.

Netværket er gratis og du kan tilmelde dig til arrangementerne løbende.

Hvad vil du gøre i morgen? Første meetup i netværket fandt sted 14. april. Vi spurgte deltagerne, hvad arrangementet inspirerede dem til at gøre.
Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox