Menu
Søg

Next Business

Gennem de danske design DNA vil vi hjælpe danske virksomheder med at udvikle forretningsmodeller, der kan imødekomme fremtidens markeder, mennesker og samfund.
Agnete Schlichtkrull

Danmark har med sin stærke digitale infrastruktur, veluddannede arbejdskraft og flade hierarkier alle forudsætninger for, at vores virksomheder kan gå forrest i udviklingen af nye forretningsmodeller.

Virksomhederne kan benytte designtænkning og -værktøjer som en ressource til at forme nye produkter og services og til at bygge værdiskabende alliancer med kunder, samarbejdspartnere, teknologi, marked og miljø.                    

Den offentlige sektor kan sammen med erhvervslivet udvikle mere fremtidsorienterede og agile rammer for virksomhederne og, med de rette indsatser, bidrage til skabelsen af fremtidens markeder.

Læs mere om de indsatser vi arbejder med på Next Business herunder.

From Projects to Platforms
UNDP’s nye, platformsbaserede retning vil bane vejen for, hvordan organisationer og virksomheder forbinder samt styrker interessenter.
Distributed Design Market Platform
Distributed Design Market Platform fungerer som en udvekslings- og netværksplatform for den europæiske maker-bevægelse.

Initiativet sigter mod at udvikle og fremme forbindelsen mellem designere, beslutningstagere og markedet.

Fab City
Fab City er et globalt netværk der bringer byer, organisationer, virksomheder og thought leaders sammen for at opbygge lokalt produktive, globalt forbundne byer.

Fab City består af et netværk af 28 byer og er styret af The Fab City Foundation i samarbejde med Dansk Design Center.

Sprint:Digital
Sprint:Digital styrker 100 SMVer digitalisering gennem designsprints

Som deltager i Sprint:Digital får virksomheder et fuldt faciliteret sprintforløb med afsæt i et konkret projekt, idé eller udfordring. På fem sammenhængende dage, i samarbejde med designere, får virksomheden sat kursen mod en effektiv forretningsplan for sin digitalisering.

REMODEL
REMODEL er et designdrevet sprintforløb, der hjælper virksomheder til at udvikle åbne og community-drevne forretningsmodeller.

I dialog med internationale og danske eksperter udforsker Dansk Design Center, hvordan man kan designe konkurrencedygtige forretningsmodeller for produktionsvirksomheder baseret på open source principper. I 2018 deltog 10 danske produktionsvirksomheder i forløbet.

Designmentorer
Designmentorerne er et nøje udvalgt korps af Danmarks skarpeste designere inden for digitalisering, forretningsudvikling, servicedesign og industrielt design, som står til rådighed for at give beslutningstagere og deres organisationer en introduktion til design.

Mentorerne arbejder for at styrke små og mellemstore virksomheders forretningsudvikling ved at kvalificere deres brug af designere og designmetoder. 

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox