Menu
Søg
Ny pris for distribueret design
20. april 2018
Nu kåres for første gang en pris for distribueret design i Danmark. Vinderen offentliggøres til det prestigefyldte Danish Design Design Award show mandag den 28. Maj i Industriens Hus.

Hvad er distribueret design?
Design og designerens rolle udvikler sig og tilpasser sig hele tiden til vores digitaliserede samfund. Vi oplever nu opblomstringen af en ny form for designer, som udfordrer hvordan varer produceres og hvordan kunder relaterer til deres produkter. Vi kalder det distributeret design.

Denne ny designer tager både del i design, produktion og distributionen af deres produkter. De arbejder med ny teknologi og på digitale platforme, der muliggør global deling, co-design og distribution af deres produkter. Flere og flere produkter bliver nu designet og delt på globale platforme. Og de bliver produceret lokalt med lokale materialer i lille skala skræddersyet efter kundens behov.

Nu kåres for første gang en pris for distribueret design i Danmark. Vinderen offentliggøres til det prestigefyldte Danish Design Design Award show, mandag den 28. Maj i Industriens Hus.

Læs mere om prisen og mulighederne for at indsende dit design:  Call for designs: Distributed Design Award (engelsk)

 

Distributed Design Market Platform

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox