Menu
Søg
Nyt tiltag i Dansk Design Center udforsker designs potentiale i sundhedssektoren
9. maj 2016
Sundhedsfagfolk, beslutningstagere, virksomheder og designere var med til at skyde Dansk Design Centers nye indsats, DesignSundhed, i gang den 3. maj.

Den 3. maj skød vi i gang med det første inspirationsseminar i DDC’s indsats DesignSundhed i selskab med designere, virksomheder, sundhedfagfolk og beslutningstagere, der alle har interesse i at udforske designs potentiale.

Eftermiddagen bød på inspirerende oplæg af blandt andet Nicolás Rebolledo fra Royal College of Art i London, som fortalte om hans spændende arbejde med at udvikle løsninger til det offentlige gennem etablering af et offentlig innovationslaboratorium i Chile. Dernæst blev deltagerne inviteret til at give deres input og bidrag til DesignSundhed og drøfte den fælles agenda: hvordan bliver design en naturlig del af sundhedssektoren? Der blev netværket, delt erfaringer og stillet udforskende spørgsmål, som projektgruppen nu vil se nærmere på hvordan kan løftes ind i DesignSundhed.

DesignSundhed vil udforske hvordan design kan bidrage til at skabe sundhedseffekt og serviceydelser, der sætter patienter i centrum, og forbinde sundhedssektor og erhvervsliv for at levere innovative serviceydelser, der tilgodeser det enkelte individ, giver kontrollen tilbage til patienterne og udnytter de ressourcer, som patienterne har.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox