Menu
Søg
Om Danish Design Award
Danish Design Award viser værdien og effekten af design i Danmark i dag og inspirerer og stimulerer brugen af design og designtænkning i virksomheder og samfund. Danish Design Award gennemføres i et samarbejde mellem Dansk Design Center og brancheorganisationen Design denmark.

 Danish Design Award sætter fokus på effekten og værdien af design, hylder virksomheder og designere på tværs af landet og viser den forskel, deres løsninger gør i industrien, samfundet og hverdagslivet.  Danish Design Award viser værdien og effekten af design i Danmark i dag og inspirerer og stimulerer brugen af design og designtænkning i virksomheder og samfund.

Danish Design Award samler designbranchen og hele landet om en årlig designbegivenhed, der fejrer den forskel design kan gøre.

Prisens kategorier spænder fra design, der har skabt jobs eller sparet penge over sundhedsløsninger og ressourcedeling til visionære koncepter og viser mangfoldigheden i de måder, som design kan give værdi på.

Danish Design Award gennemføres i et samarbejde mellem Dansk Design Center og brancheorganisationen Design denmark.

Designbegrebet er i hastig og konstant forandring og udvider sig i takt med, at anvendelsen af design breder sig til stadig flere områder. Det er vores ambition, at Danish Design Award afspejler et tidssvarende designbegreb og de mange aspekter af design og designforståelsen, der er så relevante som nogensinde i forhold til innovation, vækst og samfundsnytte.

Danish Design Award: We celebrate the difference design can make
Læs mere
Danish Design Award
Alt om tilmelding, finalister, vindere og prisfest.
Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox