Menu
Søg
Smart Greater Copenhagen
Designdrevet regional strategi for fremtidens digitale samfund - et samarbejde mellem Region Hovedstaden og Dansk Design Center. Fremtidens digitale samfund skal bygge på borgeres reelle behov og skabe innovativ forretning og vækst for virksomhederne i regionen.

Hvordan skal vi arbejde med digitale byer og landområder i fremtidens Greater Copenhagen? Og hvordan sikrer vi, at vi designer digitale løsninger, som er værdifulde for borgerne og som skaber nye forretningsmuligheder for virksomhederne?

Region Hovedstaden og kommunerne er gået i gang med at udvikle en Smart Greater Copenhagen-strategi. Med ønsket om en ambitiøs og holistisk strategi, der samler kommuner, borgere og virksomheder i en fælles retning for fremtidens digitale samfund i Greater Copenhagen, er Region Hovedstaden og Dansk Design Center gået i partnerskab om at udvikle og gennemføre en designdrevet og brugerinvolverende strategiproces.

Strategien skal pege frem mod fremtidens digitale samfund, skal sætte borgere og brugere i centrum for de digitale løsninger og give bud på de forretningsmæssige muligheder og værditilbud, det bringer. Processen kører i efteråret 2017 og vil med forskellige designgreb sikre involvering af visionære og strategiske aktører i en række tematiske workshops, udforske borgeres og virksomheders konkrete udfordringer, co-designe fremtidsscenarier og afdække vækstpotentialer.

Læs mere:
Få de væsentlige pointer og hør lightning talks fra startskuddet i SPACE10: Digital Future Lab: Udfordringer i dag, løsninger i 2030

Få sammendrag af pointer og hør internationale keynote talk fra vores meetup Tech + Green = New Bizz under Techfestival: Tech + Green = New Bizz: Vækstpotentialer i fremtidens bæredygtige og digitale samfund

Fakta

Projektejer: Region Hovedstaden, Center for Regional Udvikling
Styregruppe & arbejdsgruppe: Region Hovedstaden, kommunerne i Hovedstadsregionen, CLEAN og Gate 21
Designrådgivere: Dansk Design Center
Kontakt: Projektleder Monica Maria Moeskær, mmm@ddc.dk

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox