Menu
Søg
OPEN CALL: Vi søger sprint-facilitatorer
8. oktober 2018
Vær med til at sætte standarden for design-sprint i Danmark. Dansk Design Center og D2i søger designere og innovatører fra hele Danmark til at facilitere sprintforløb i Sprint:Digital.

Kan I facilitere sprint med designmetoder og derigennem hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres digitale udfordringer?

– så er det jer, vi søger til at være en del af Sprint:Digital.

I hvert sprintforløb deltager tre virksomheder på samme tid. Som facilitator skal I sikre, at alle tre virksomheder, med hver deres udfordring kommer samtidigt igennem deres fem-dages sprint.

Før:
Forud for sprintet skal I som facilitatorer mødes med de enkelte virksomheder. Formålet er at scope deres udfordring, forventningsafstemme mulighederne i forløbet og vurdere effekten af sprintet i samråd med dem.

Under:
Facilitator skal sikre at virksomhederne dag for dag når det aftalte output. Indeholdt i det er naturligvis at I samtidig håndterer diversiteten i hver af virksomhedernes digitale udfordringer.

Det er jeres opgave at sikre, at virksomhederne i løbet af de fem dage får kortlagt deres problemstilling, udviklet idéer og koncepter, bygger prototyper og til slut tester løsningsmuligheder.

Det er endvidere sprint-facilitatorens opgave, at virksomhederne får udarbejdet en handlingsplan, som beskriver deres videre arbejde med digitalisering.

Efter:
Efter sprintet, er det, på vegne af Sprint:Digital, jeres rolle at følge op med de tre virksomheder for at understøtte det videre arbejde med digitalisering.

Har I dokumenteret succes med at tage virksomheder i gennem design-sprint eller lignende forløb, og har I kendskab og erfaring med digitalisering, så læs mere om proceduren og kravene for at blive sprint-facilitator i Sprint:Digital her.

Sprint-facilitatorer til Sprint:Digital rekrutteres en gang årligt ved et nationalt Open call. Her inviteres aktørerne til at ansøge om deltagelse i projektet, og de udvælges på baggrund af en motiveret ansøgning, portfolio og et økonomisk tilbud.

Publikation
Open call: Bliv facilitator for Sprint:Digital
Sprint:Digital

Sprint:Digital er et tilbud til små og mellemstore virksomheder, der skal eller allerede er i gang med digitale aktiviteter og ønsker en konkret måde at gribe dem an på. Læs mere på sprintdigital.dk.

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox