Menu
Søg
Play User Lab
Skab vækst med designtænkning og børnefokus.

Play User Lab er et projekt for virksomheder, der gerne vil designe fremtidens leg. Det er en innovationsplatform, som ikke findes andre steder i landet, fordi den kombinerer den samlede viden om børn, design, leg og læring, der er genereret i og omkring Billund. Platformen er baseret på mere end 80 års erfaring fra LEGO koncernen og Designskolen Koldings strategiske fokus på design og leg.

Projektet styrker innovationsevnen og vækstpotentialet hos virksomheder, der udvikler og fremstiller produkter til børn med fokus på leg, læring og kreativitet.

Play User Lab tilbyder din virksomhed et seks måneders innovationsforløb med fokus på kompetence- og produktudvikling. Samt på at udvikle nye produkter, koncepter og kompetencer i samarbejde med slutbrugerne – børnene.

Innovationsforløbet giver din virksomhed adgang til:

  • Kompetenceudvikling i designtænkning m.h.p. at skabe bedre produktudvikling
  • Sparring med fagspecialister fra Designskolen Kolding
  • Netværk og videndeling med andre virksomheder
  • Inddragelse af brugergrupper i et nyindrettet fysisk laboratorium i Billund Børnenes Hovedstad
  • Indspark fra verdensklasse forskere og meningsdannere inden for leg, læring og kreativitet

Hvem er vi?
Projektet Play User Lab udbydes af Dansk Design Center i samarbejde med Børnenes Hovedstad og Designskolen Kolding, der har etableret Play User Lab sammen med Syddansk Universitet.

Play User Lab
Hvem kan deltage?

Play User Lab henvender sig til private virksomheder, der udvikler og fremstiller produkter målrettet mod børn og børnefamilier.

For at komme med i Play User Lab skal din virksomhed være lille eller mellemstor (mindre end 250 ansatte og mindre end 375 mio. kr. omsætning eller mindre end 321 mio. kr. balance) og arbejde med udvikling og fremstilling af produkter til børn.

  • Virksomheden skal løbende registrere timeforbrug i projektet.
  • Virksomheden skal opfylde EU's krav om tidligere modtaget virksomhedsstøtte (De Minimis-erklæringen)
  • Play User Lab foretager en screening af alle interesserede virksomheder for at finde de mest optimale sammensætninger af hold og største vækstpotentialer.
  • Der er ingen deltagergebyr på et Play User Lab-forløb.
Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox