Menu
Søg
Plus-eksperter
Plus-eksperter arbejder med kreativitet, innovation og udvikling i deres hverdag. Det er alle personer, som har kendskab til at anvende design som metode og proces, og de har kendskab til at arbejde strategisk med design tænkning. Plus-ekspertteamet består af 4 udvalgte personer fra både udbyder- og aftagersiden.
Rasmus Blom

Rasmus Blom, Partner, Head of Connected Industry Services at Implement Consulting Group
Rasmus er ansvarlig for Implement Consulting Group’s Connected Industry område, der fokuserer på anvendelse og implementeringen af IoT (Internet of Things) teknologier samt digitale koncepter i virksomheder samt offentlige organisationer. Før dette var Rasmus leder af den strategiske forretningsenhed Grundfos Connect, der forberedte pumpekoncernen på det strategiske, teknologiske og innovationsmæssige område indenfor IoT. Han har tidligere en baggrund indenfor IT, Telekom samt energi. Endvidere har Rasmus også grundlagt flere virksomheder og er rådgiver for flere start-up virksomheder.’ Rasmus er uddannet fra Københavns Universitet med ekstra uddannelser fra Copenhagen Business School samt Harvard.

Susanne Odgaard

Susanne Odgaard, Director at Institute of Innovative Thinking
Susanne er ejer af innovations- og strategibureauet Institute of Innovative Thinking. Tidligere var Susanne leder af innovationscenter Experimentarium, grundlægger af innovationsstrategibureauet Claro Partners i Barcelona og frontløber på innovationsbureaet ReD Associates’ afdeling i New York. Susanne har arbejdet med forretningsudvikling og innovationsstrategi for nogle af verdens største og mest innovative virksomheder såsom INTEL, Samsung, SONY, Hitachi og Vodafone.

Christopher Scales

Christopher Scales, Strategic Design Director at Designit
Christopher Scales is a product strategy & design specialist building people-driven development strategies for primarily large organisation within consumer electronics, telecoms, automotive & FMCG sectors. He has practised both as a consultant and as an in-house designer and has worked with companies including Casio, Samsung, Nokia, Audi, Lego, Lego Education, PepsiCo, Tetra Pak, Schneider Electric and Philips. Christopher is a passionate advocate and keynote speaker on the subject of people-driven innovation.

Jakob Bendix

Jakob Bendix, Medical device designer at Coloplast
Som medical device designer i Coloplast arbejder Jakob Bendix med at afdække erkendte og u-erkendte behov hos brugerne og udforme attraktive produkter i funktionel og æstetiske balance. Samtidig er han ansvarlig for udrulningen af firmaets Design DNA. Hans skaberglæde har fulgt ham først som møbelsnedker så modelbygger, grafiker, kandidat i industrielt design, selvstendig erhvervsdrivende og til sidst som ”brugernes advokat” i Coloplasts innovations maskine.

Flere hjerner ser flere muligheder sammen
Plus-ekspertpanelets primære opgave er at rådgive til at skabe en portefølje af interessante cases funderet på spændende virksomheders samarbejde om at skabe nye perspektiver på virksomhedernes fremtidige forretningsmodel.

Det er Konsortiet der definerer kriterier for vurdering og udvælgelse af designpartnerskab. Plus-ekspertpanelet er en art medjury, der er med til at pege på de mest interessante Challenge Briefs og Plus-partnerskaber.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox