Menu
Søg
REMODEL-toolkittet er nu online!
13. november 2018
Med stor glæde lancerer vi nu REMODEL toolkit: En design-sprint værktøjskasse, som gør det muligt for enhver virksomhed at bruge open source-principper til at skabe nye forretningsmodeller.
REMODEL-toolkittet er nu online og frit tilgængeligt
Agnete Schlichtkrull
REMODEL-toolkittet er nu online og frit tilgængeligt

I foråret 2018 var 8 danske produktionsvirksomheder gennem REMODEL-forløbet. Nu har vi udgivet REMODEL-toolkittet, så det er frit tilgængeligt for alle. Især produktionsvirksomheder kan drage fordel af den nye ressource til radikalt at gentænke, hvordan de fornyer og skalerer deres forretning gennem open source-begrebet.

Toolkittet indeholder guides og video tutorials, så virksomheder kan kaste sig over tranformationsarbejdet fra egen beliggenhed, med egne midler, i eget tempo. Derudover indeholder toolkittet business cases fra de 8 virksomheder, som var igennem det oprindelige REMODEL-forløb.

Brug toolkittet!
Toolkittet kan findes på www.remodel.dk. Vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du har kommentarer, spørgsmål, forslag eller idéer – enten ved at kontakte Christian Villum hos Dansk Design Center via cvi@ddc.dk eller i Slack forummet, som vi har oprettet til værktøjet (du finder et link i selve værktøjet – eller du kan blive medlem her).

Besøg remodel.dk for at bruge toolkittet
Besøg remodel.dk for at bruge toolkittet

Et open source værktøj til open source innovation
Selve værktøjet er selvfølgelig open source: Det vil blive publiceret under en af de mest åbne licenser tilgængelige, nemlig the Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA) licensen. Med andre ord: Tag, hvad vi har lavet, gør det til dit eget, byg videre på det, del det, sælg det – gør, hvad du vil med det. Det eneste, vi beder om, er at du nævner, hvor originalen kommer fra (inklusiv kreditering af input fra de tredjeparter, som vi har bygget nogle af vores elementer på). Dette er vores måde at skabe en ressource, som vi håber vil skabe maksimal værdi for fremtidige generationer af co-creators.

REMODEL

Denne artikel er en del af serien om REMODEL-programmet

Hvis du vil holde dig opdateret på REMODEL, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Hvis du vil vide lidt mere om REMODEL generelt, så læs mere her – og vil du vide mere om de otte virksomheder, der har deltaget, kan du det her.

Få det fulde overblik over alle REMODEL-artikler her.

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox