Menu
Søg
ReThink The Future
Er du ny ejer eller leder i en virksomhed, der sidder fast i drift?

ReThink The Future er et forløb på 3-4 måneder for dig, der netop har gennemført et leder- eller ejerskifte. Her får du og din virksomhed udviklet og testet nye forretningsmuligheder, forretningsmodeller og eller markeder. Alt sker i en tæt dialog med en ekstern konsulent og eksperter fra Syddansk Universitet, samt de øvrige deltagere i projektet.

I et intensivt forløb sammen med tre andre lignende virksomheder kommer du efter et indledende, grundigt researchmøde igennem fire workshops, der tilsammen skaber en proaktiv tilgang til etableringen af virksomhedens handleplaner.

Som led i implementeringen af den nye strategi er der indlagt tid mellem de fire workshops for at afprøve de nye muligheder for virksomheden. Som afslutning på ReThink the Future udarbejder vi i fællesskab handlingsplaner for det forestående udviklingsarbejde

ReThink The Future giver dig en forståelse af virksomhedens nuværende situation og potentialer og udvikler scenarier for virksomhedens veje fremad.

Projektet er et samarbejde mellem Dansk Design Center, Syddansk UniversitetVæksthus Syddanmark og Ernst and Young.

ReThink The Future
Hvem kan deltage?

Den primære målgruppe er syddanske små og mellemstore virksomheder der har en designtilgang og erfaring med at arbejde med design. I er åbne for at arbejde innovativt med at opdyrke nye markeder som en del af en mere langsigtet strategi. 

Deltagelse er gratis for virksomheder. Virksomheden skal registrere tidsforbruget i forbindelse med projektet.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox