Menu
Søg

Runa Sabroe

Programleder
Tlf.
+45 2098 4211
Runa Sabroe
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Runa Sabroe er programleder i Dansk Design Center. Hun leder og udvikler projekter og programmer på DDCs strategiske platform indenfor Design Byer.

Runa arbejder i feltet mellem design-research, offentlig og privat innovation og strategisk forandringsledelse. Hun har arbejdet 7 år i den tværoffentlige innovationsenhed MindLab og har solid erfaring med at benytte design som afsæt for nytænkning og serviceudvikling. Fra sit arbejde som kommunikationsrådgiver i det internationalt positionerede arkitektfirma schmidt hammer lassen har Runa indgående kendskab til at arbejde med strategisk organisationsudvikling indenfor design og arkitektur.

Runa er cand. mag i Medievidenskab og forfatter til en række artikler om servicedesign og design som innovationsredskab. Hun er derudover en populær oplægsholder, facilitator og underviser både nationalt og internationalt og har blandt andet undervist i regi af UNDP, Said Business School University of Oxford og den canadisk baserede designskole Institute without Boundaries.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox