Menu
Søg
Sæt kryds i kalenderen: Designing Open Business symposium, 5. november 2018
24. september 2018
Vi har lært meget om open source hardware økonomi, forretningsstrategi og forretningsmodeller, i løbet af REMODEL design-sprinten hvor 10 spændende danske produktionsvirksomheder udviklede helt nye forretningsmodeller baseret på open source-principper. Det har nu skabt et godt grundlag for videre eksperimentering, diskussion og udforskning. Derfor inviterer vi til vores symposium, Designing Open Business, den 5. november 2018.

Dette er en mulighed for at alle kan dykke ned i noget af verdens mest banebrydende viden inden for feltet omkring open source hardware forretningsudvikling. Ikke alene vil deltagere have mulighed for at møde de 10 produktionsvirksomheder, der har gennemført REMODEL design-sprinten og i øjeblikket arbejder på at implementere deres nye open source hardware forretningsstrategier, men du vil også kunne møde en stor del af vores REMODEL ekspertpanel og dykke ned i REMODEL-værktøjer og -metoder, som er ved at blive omdannet til en online værktøjskasse (som vi lancerer samme dag). Det er nemt (og gratis) for alle i verden at bruge til at opbygge bæredygtig open source hardware forretningsmodeller og medskabende fællesskaber.

Format for eventet
REMODEL konference vil være en del af et fuldt dagsprogram med taler, debatter, workshops og networking. Det primære formål er, på den ene side, at dele hvad vi har lært, men også at forbinde det til et større økosystem af praktiserende i feltet, inklusiv virksomheder (SMV’er), akademikere og eksperter i virksomhedsinnovation. Dagen er delt i to sektioner, der kræver separate registeringer:

  • Designing Open Business (09.00-12.00) hvor vi vil præsentere cases, findings og læringer fra de første 10 virksomheder, der i foråret har afsluttet REMODEL-forløbet. Vi vil desuden diskutere open design i forretningsudvikling og afholde workshops, for at give en forsmag på forskellige værktøjer der kan anvendes til at udforske og udvikle nye open source forretningsmodeller. Til denne del af dagen inviterer vi alle virksomheder og personer der er interesseret i at udforske nye forretningsmodeller, baseret på open source principper. Arrangementet afholdes på engelsk.
     

  • Design Delivers (13.00-17.00) (På dansk). Efterfølgende vil vi gå til Dansk Industri (DI), hvor Dansk Design Center er medarrangør på en konference der fokuserer på design in business. Alle interesserede i det bredere perspektiv på danske virksomheders brug af design og fordelene heraf, inklusiv open source innovation og REMODEL, er velkomne.

Hvorfor organiserer vi et symposium?
I Dansk Design Center arbejder vi ud fra et princip, som vi kalder Open by default, hvilket ikke blot betyder juridisk, at alt, hvad vi gør, er frit tilgængeligt, medmindre andet er angivet (for eksempel hvis der er visse anmodninger fra samarbejdspartnere på grund af følsomme oplysninger), men også for at signalere tydeligt, at vi mener, at innovation er stærkere, hurtigere og mere skalerbar, når den er åben, samarbejdsvillig og iterativ.

Vi håber at se så mange som muligt til symposiet, i BLOX den 5. november 2018. Du kan læse mere om begge arrangementer her. Deltagelse er gratis til begge dele af dagen, du skal bare være opmærksom på at tilmeldingen er separat.

Få notifikationer og nyheder omkring eventet
Få løbende opdateringer omkring eventet ved at tilmelde dig REMODEL-nyhedsbrevet.

Hvis har har nogen spørgsmål angående arrangementet, kontakt Christian Villum på cvi@ddc.dk eller Mads Ohland-Andersen på moa@ddc.dk.

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox