Menu
Søg
Vi arbejder i feltet mellem erhvervsliv, designbranche, uddannelser og det offentlige. Der skal åbne partnerskaber til, hvis dansk erhvervsliv reelt skal bruge design mere og høste dets store potentiale. For os er ”aldrig alene” en kerneværdi og vi skaber helst vores resultater sammen med partnere - virksomheder, designere, organisationer - som du kan møde herunder.
Partner
BeoCreate
Intern start-up og innovationsenhed i Bang & Olufsen. BeoCreate er en åben platform, der via codesign udforsker nye løsninger på nutidens og fremtidens udfordringer.
Aktiviteter og samarbejdsområder
Partner
Børneriget
Nyt hospitalsbyggeri til børn, unge og fødende. Rigshospitalet, Ole Kirk’s F​ond og Region Hovedstaden har indgået et partnerskab om et nyt hospitalsbyggeri under arbejdstitlen 'BørneRiget'.
Aktiviteter og samarbejdsområder
Partner
Copenhagen Maker
Copenhagen Maker er en organisation, som dyrker og gerne vil fremme makerkulturen og D.I.Y tendenser. Copenhagen Maker er hvert år vært for en ny festival som kombinierer nye teknologier, design og kunst i håbet om at engagere, involvere og inspirere et bredt publikum.
Aktiviteter og samarbejdsområder
Partner
Danske Kunsthåndværkere og designere
En forening for de professionelle, skabende kunsthåndværkere og designere. Foreningen blev stiftet i 1976, har godt 500 medlemmer og er initiativtager til Biennalen for Kunsthåndværk og Design, Kunsthåndværkermarkedet på Frue Plads samt udstillinger i Officinet.
dkod
Partner
Danmarks Tekniske Universitet
DTU er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, forskningsbaseret rådgivning og innovation. Universitetets hovedaktiviteter er forankret i 19 institutter, et nationalt laboratorium for bæredygtig energi og 8 andre universitets-enheder.
Aktiviteter og samarbejdsområder
Partner
Dansk Industri
Dansk Industri (DI) arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.
Aktiviteter og samarbejdsområder
Partner
Delta Lab / Idemolab
IdemoLab skaber broer mellem teknologi og design. Der er fokus på tidlige stadier af forskellige designprocesser, og formålet er at skabe meningsfulde oplevelser for brugere og kunder.
Aktiviteter og samarbejdsområder
Partner
Design denmark
Design denmark er en åben alliance af designere, -tænkere og -brugere, som står sammen om at demonstrere og formidle de positive effekter af design og for at udvikle og professionalisere egen forretning og faglighed.
Aktiviteter og samarbejdsområder
Partner
Designmuseum Danmark
Designmuseum Danmark er et af Nordens centrale udstillingssteder for dansk og international, industriel design, kunstindustri og kunsthåndværk. Museets samlinger, bibliotek og arkiver udgør det centrale videnscenter for den designhistoriske forskning i Danmark.
Partner
Designrådet
Designrådet arbejder for fremme af design, bl.a. gennem uddeling af priser, afgivelse af udtalelser, deltagelse i og fremme af den offentlige debat, afholdelse af arrangementer samt udpegning af designeksperter til poster i f.eks. domstole, juryer og Dansk Design Centers bestyrelse.
Aktiviteter og samarbejdsområder

Pages

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox