Menu
Søg

Sara Solveig Ørnsholt

Executive Assistant (på barsel)
Tlf.
+45 4050 3206
Sara Solveig Ørnsholt
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Sara Solveig Ørnsholt er personlig assistent for administrerende direktør i Dansk Design Center og Design Society, Christian Bason. Udover at få Christians hverdag til at gå op i en højere enhed, sekretariatsbetjener Sara også Design Societys bestyrelse og står for koordinering af Design Societys rammeaftale med Erhvervsministeriet og Region Hovedstaden. Sara spiller også en vigtig rolle i effektmålingen af Dansk Design Centers aktiviteter, hvor hun står for den løbende udvikling af effektmålingssystemet, så også organisatorisk læring får sin naturlige plads sammen med dokumentation og resultatmålinger i Dansk Design Center.

Sara kommer med en velpakket faglig rygsæk fra IT-Universitetet og Københavns Kommune, hvor hun har arbejdet med betjening af direktion, politikere og private interessenter. I den er der også en mission om at øge et kvalificeret samarbejde mellem den offentlige og den private sektor via innovation, der har tilføjet en specialisering i evaluering og effektmåling af innovation og udviklingsprojekter til rygsækken.

Godt skolet som cand.mag. i engelsk og psykologi på Aarhus Universitet gør Sara en dyd ud af, at selv nørdede områder som policy og effektmåling kan og skal formidles, så relevansen og konsekvenserne står tydeligt for alle involverede.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox