Menu
Søg

Sidsel Winther

Projektleder
Tlf.
+45 2551 8288
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Sidsel Winther er projektleder i Dansk Design Center og arbejder primært med designdrevet og kundecentrisk forretningsudvikling i små og mellemstore danske virksomheder.

Sidsel brænder med sit kundecentriske mindset for at udfordre gængse måder at tænke udvikling og design på, samt at være med til at skabe værdifulde og meningsfulde produkter, services og processer.

De seneste år har Sidsel arbejdet strategisk med kundeinvolvering og brugerinddragelse i den private sektor. Hun har rådgivet virksomheder i, hvordan de meningsfuldt kan involvere deres kunder i deres udviklingsprocesser og hvordan de generelt sætter kunden i centrum for deres beslutningsprocesser.

Sidsel har en kandidatgrad i Antropologi ved Københavns Universitet og har specialiseret sig i udfoldelsen af kreative, auditive skabelsesprocesser og praksisser inden for spændingsfeltet mellem kunst og forretning. Med afsæt i antropologien har hun indgående erfaring med etnografisk dataskabelse og kvalitative analyser. Hun stræber derudover generelt efter en forståelse for, hvorfor mennesker agerer, som de gør, og hvordan de skaber mening i deres liv, set i relation til den teknologi og de produkter de anvender, deres omgivende fysiske rammer og de sociale og kulturelle processer, de er en del af.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox