Menu
Søg

Sofia Valeur Baumgarten

Projektassistent
Tlf.
+45 3074 9940
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Sofia Valeur Baumgarten har en bachelorgrad i sociologi ved Københavns Universitet og er nu i gang med at tage den videre kandidatgrad. Som led heri er hun i praktik ved Dansk Design Center, hvor hun er tilknyttet platformen DesignSundhed. Her arbejder hun bl.a. på projektet Boxing Future Health, der går ud på at designe nye og bedre løsninger i relation til det fremtidige sundhedsvæsen.

Med stor nysgerrighed for sociale interaktioner og samspillet med det omkringliggende samfund, bliver Sofia drevet af processen, der inddrager og udfordrer sociale fænomener. Hun ser en stor værdi i processen, der provokerer selvfølgeligheder og finder mulige alternativer og nye løsninger.

Specifikt er Sofia interesseret i sundhedsområdet, hvor hun bl.a. har erfaring fra sit tidligere job ved forskningsgruppen Diabetes Management Research på Steno Diabetes Center Copenhagen. Hun er især optaget af den metodiske tilgang til udviklingsarbejde, hvor mennesket sættes i centrum i alle led, og hun ser et stort potentiale for effekterne heraf.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox