Menu
Søg
SMV:Digital vil styrke Danmarks DIGITALE VÆKST gennem design
26. september 2018
SMV:Digital, der er en del af regeringens strategi for Danmarks digitale vækst, er klar til at byde de første små og mellemstore virksomheder indenfor.

Med SMV:Digital ventes knap 1.400 ledere og ledende medarbejdere fra næsten 800 SMV’er at få styrket deres digitale kompetencer gennem skræddersyede udviklingsforløb. Forløbene vil være målrettet den enkelte virksomheds muligheder og behov. 

"Digitalisering kan styrke de små og mellemstore virksomheders produktivitet og konkurrenceevne. Det kan fx være gennem automatisering af produktionen eller bedre udnyttelse af data til intern optimering og udvikling af nye produkter og services. Med SMV:Digital vil vi gøre det nemmere for virksomhederne at komme i gang med at høste de digitale gevinster gennem rådgivning om digital omstilling og e-handel."

— Erhvervsminister Rasmus Jarlov

Læs Erhvervsministeriets pressemeddelelse her.

Sprint:Digital

Et af tilbuddene i SMV:Digital er Sprint:Digital, som varetages af Dansk Design Center og D2i - Design2innovate. Projektet har til formål at fremme 100 SMV’ers digitalisering via designsprints.

"Erhvervsledere, ministre og organisationsfolk er enige om, at Danmark skal gribe mulighederne i digitalisering. Men hvis den digitale tsunami, der skyller hen over os lige nu, skal omsættes til ny vækst og velfærd, skal vores unikke danske designressource langt bedre i spil. Derfor har Dansk Design Center i samarbejde med D2i – Design to innovate lanceret Sprint:Digital under SMV:Digital for at vise, at designmetoder kan give små og mellemstore virksomheder en konkurrencefordel i en digital verden."

— Christian Bason

Som deltager i Sprint:Digital får virksomheder et fuldt faciliteret sprintforløb med afsæt i et konkret projekt, idé eller udfordring. På fem sammenhængende dage, i samarbejde med designere, får virksomheden sat kursen mod en effektiv forretningsplan for sin digitalisering.

Målet med forløbet er at få størst mulig værdi for kunder og brugere bygget ind i et produkt, service eller koncept for dermed at opnå større træfsikkerhed i markedet.

De første sprintforløb igangsættes nu og der er stadig mulighed for at deltage uge 45 i Kolding, hvor Developa faciliterer og uge 46 i København, hvor Designit faciliterer.

Kontakt Malene Jung, 26224684 for tilmelding.

Læs mere om sprintdigital.dk

Publikation
Sprint:Digital – din virksomheds effektive vej til digital transformation

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox