Menu
Søg

Stephanie Joy Hansen

Projektleder
Tlf.
+45 3125 0720
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Stephanie Joy Hansen er projektleder i Dansk Design Center, hvor hun er tilknyttet platformen Design Resource.

Stephanie er her ansvarlig for undersøgelsen Exploring Design Impact, som kortlægger danske virksomheders anvendelse af design og værdien heraf, og som laves for anden gang i 2018. Hun har et indgående kendskab til konstruktion af spørgeskemaundersøgelser, analyse og formidling af resultater samt interessantvaretagelse fra DI (Dansk Industri), hvor hun har været projektleder på DI’s Erhvervsklimaundersøgelse.   

Stephanie er derudover ansvarlig for SISCODE (Society in Innovation and Science through Co-design), et nyt tre-årigt EU-projekt, hvor Dansk Design Center skal udvikle en ”Playground for Policy Making” og træne policy makers på lokalt, nationalt og EU-niveau i at blive bedre til at involvere stakeholders. Som cand.scient.pol. har Stephanie et stort kendskab til policy, og som konsulent i DI’s regionale enhed stor erfaring med at skabe samarbejde mellem kommuner, virksomheder og andre aktører.

Hendes kandidatuddannelse har sendt hende forbi den danske ambassade i London (Invest in Denmark) og Columbia University i New York. Hun har derudover været i praktik på Jyllands-Posten samt taget en tillægsuddannelse i journalistisk formidling på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. 

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox