Menu
Søg

Stephanie Joy Hansen

Projektleder
Tlf.
+45 3125 0720
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Stephanie Joy Hansen er en dreven projektleder og en del af platformen Design Ressourcen. Stephanie brænder for at drive projekter frem og skabe samarbejde mellem aktører omkring et projekt. Stephanie er blandt andet projektleder på Danish Design Award, som Dansk Design Center (sammen med Design denmark) hvert år gennemfører for at fejre den forskel, design kan gøre for virksomheder og samfund.

Stephanie har en kandidat i statskundskab og er ansvarlig for SISCODE, et tre-årigt EU-projekt med 17 partnere i ti forskellige lande. Projektet har til formål at stimulere brugen af co-creation inden for policy gennem bottom-up designmetoder. Stephanie er skarp udi analyse og formidling – egenskaber, som hun bruger som projektleder på Exploring Design Impact, der gennem kvantitative og kvalitative metoder undersøger danske virksomheders anvendelse af design og sætter fokus på værdien af deraf.

Tidligere har Stephanie været konsulent i Dansk Industri (DI). I DI har Stephanie stået i spidsen for den store, årlige undersøgelse af erhvervsklimaet i de danske kommuner samt haft stor kontakt og dialog med medlemsvirksomheder, kommuner og pressen med det formål at forbedre vilkårene for at drive virksomhed.

Stephanie har været praktikant på Jyllands-Posten samt den danske ambassade i London (Invest in Denmark). Hun har læst på Columbia University samt taget tillægsuddannelsen i journalistisk formidling fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox