Menu
Søg

Sune Kjems

Co-founding partner, ViaDesign
Download billede

Design gør os i stand til at mærke produkter, tjenester og oplevelser og spiller derfor en afgørende rolle i at hjælpe os med at navigere i den enorme mængde information, vi dagligt skal forholde os til.

Design er et filter, der giver os mulighed for at mærke, hvad der er vigtigt for os.

Vil du som organisation have succes i et mere og mere kompetitivt marked, er I nød til at BÅDE at ”make things people want” – dvs. forstå brugernes uopfyldte behov og skabe løsninger til imødekommer dem, OG ”make people want things” – dvs. skabe løsninger, der reelt vækker noget dybt og meningsfuldt.

Jeg har 17 års erfaring som en integreret design thinking rådgiver og specialist, der hjælper organisationer med at bygge en bruger- og designcentret innovationskapacitet – fra design af governance og økosystemer, undervisning i design thinking modeller og redskaber, træning i arbejde i en udviklende kultur til coaching af ledere.

Jeg har bl.a. arbejdet for virksomheder som Coloplast, Novo Nordisk, Bang & Olufsen, Kruuse, LEO Pharma og offentlige organisationer som Dansk Retursystem, Trade Council, Kriminalforsorgen, Erhvervsstyrelsen, Gladsaxe Kommune m.fl.

Yderligere er jeg medlem af Danmarks Designråds bestyrelse, sidder i KEA Designs uddannelsesudvalg og er beskikket censor på Kulturministeriets designskoler.

Lad os designe din innovationskultur sammen.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox