Menu
Søg

Sune Knudsen

Vicedirektør
Tlf.
+45 2575 8930
Sune Knudsen
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Sune Knudsen er vicedirektør i Dansk Design Center, hvor han har det primære ansvar for organisationens indre liv og organisatoriske performance. Det er Sunes opgave at sørge for at DDCs strategi videreudvikles og gennemføres og for at skabe sammenhæng mellem DDCs projekter og programmer. Som personaleleder for DDCs medarbejdere er det endvidere Sunes opgave at sikre, at DDC til stadighed har de nødvendige kompetencer for at realisere strategien.

Igennem sin karriere har Sune Knudsen arbejdet i både den private sektor, den offentlige sektor og i ngo’er. De seneste ni år har han arbejdet i krydsfeltet mellem design, innovation og strategi nationalt og internationalt med at udvikle indsatser, projekter, politikker, metoder og institutioner med et særligt fokus på at inddrage og skabe effekt for kunder og brugere. Hans tidligere ansættelser omfatter blandt andet Implement Consulting Group, Erhvervsstyrelsen, Beskæftigelsesministeriet, Forsvaret og MindLab.

Sune har omfattende ledelseserfaring og har igennem flere år haft ansvaret for at opbygge og lede enheder, der arbejder med design og innovation. Sune har endvidere haft ansvaret for at udvikle og implementere strategi i flere organisationer, på både koncern- og forretningsenhedsniveau, ligesom han har arbejdet med at opbygge performance management-systemer og projekt- og programorganisationer. Endelig har Sune et indgående kendskab til erhvervspolitik, og særligt til hvordan den udvikles i samspil med private virksomheder.

Sune er uddannet cand. scient. pol fra  Københavns Universitet og medforfatter til to bøger om forandring i den offentlige sektor, blandt andet Sæt borgeren i spil. Sådan involverer du borgere og virksomheder i offentlig innovation. Han er en efterspurgt foredragsholder nationalt og internationalt.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox