Menu
Søg

Thit Juul Madsen

Chef for Strategiske Partnerskaber
Tlf.
+45 2528 4215
thitjuulmadsen
John Shin Hansen
Thit Juul Madsen
Download billede

Thit Juul Madsen er chef for strategiske partnerskaber i Dansk Design Center. Hendes rolle er at sikre et værdiskabende samspil og partnerskaber med aktører i erhvervsfremmelandskabet og bringe design i spil som innovationsdriver på tværs af danske styrkepositioner.

Hun er tidligere direktør i D2i – Design to innovate, som fra 01.01 2020 er fusionerede ind i DDC. Hun er en drivende kraft i at få de to organisationer til at smelte sammen til ét stærkt nationalt Dansk Design Center. Samtidigt er hun også leder af DDCs nye kontor i Kolding og ansvarlig for den samlede SMV-indsats. 

Thit har stor ledelseserfaring og har igennem de sidste 10 år etableret og ledet nye organisationer, afdelinger og programmer og har igennem hele sin karriere arbejdet med strategi, forretningsudvikling, innovation og design i både den private og offentlige sektor. Hendes tidligere ansættelser omfatter bl.a. Danish™, 1800 Academy, Designskolen Kolding, Koldinghus og Eurotex Apparel.

Thit har indgående kendskab til designdrevet vækst i SMV’er, særligt i familieejede og ejer-ledet virksomheder med egne produkter eller services og har endvidere indgående kendskab til erhvervspolitik, erhvervsfremme, klyngeudvikling og international markedsføring af dansk design. 

Thit er uddannet Cand. Scient. Soc. fra Roskilde Universitetscenter og har endvidere en Master i Business Innovation and Concept Creation fra 180 Academy/Coventry University. 

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox