Menu
Søg
Toolify: Åben innovation i værktøjsindustrien
27. oktober 2017
Med Toolify tager industriværktøjsproducenten Thürmer Tools fat på en helt ny måde at skabe, producere og afsætte nye produkter ved at skabe et “Spotify for tools”. Vejen hen til realiseringen af Toolify involverer strategiske designværktøjer og åbne innovationsprocesser.

Hos Thürmer Tools har de en vision om at fremtidens værktøjer skabes på en helt ny måde, der i langt højere grad involverer deres kunder og samarbejdspartnere som medskabere.

Med Toolify er de således i gang med at udvikle et koncept for en platform, hvor dette kan ske, og hvor brugere, skabere, kunder og leverandører udgør et community, der i fællesskab ikke blot innoverer og udtænker fremtidens værktøj, men også klædes på til at producere dem ved hjælp af nye digitale fremstillingsteknologier såsom 3D-print.

Konceptet gentænker klassiske ejerskabsbegreber - patenter og ophavsret - og udforsker i stedet begreber som vidensdeling, open source-principper og co-creation.

Som en del af denne proces har Thürmer Tools været med i vores tests af dele af REMODEL-programmet i eksperimenter med nye, åbne forretningsmodeller, og har dermed været én af pionererne i programmet i udforskningen af open source-principper som vejen til at træde ind i nye, internet-drevne økonomier.

Hør Thürmer Tools’ Head of R&D, Ingeborg Rosenvinge, fortælle om både deres visioner og deres konkrete erfaringer frem til nu:

Læs mere om Thürmer Tools her, og dyk ned i Dansk Design Centers arbejde med at skabe flere open source-innovatører i Danmark via REMODEL-programmet.

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox