Menu
Søg
Topchefernes årsmøde: Designernes metoder skal med i værktøjskassen
10. oktober 2017
VL, Dansk Selskab for Virksomhedsledelse, holdt årsmøde i oktober med fokus på design som redskab til forretningsudvikling.

Hvordan skaber man fremtidens forretning, når eksponentiel teknologi konstant flytter barren? Hvad nu, hvis man finder bedre løsninger ved at prøve sig frem, end ved at tænke sig til dem? Med årstemaet ’Design af ledelse’ ser VL, Dansk Selskab for Virksomhedsledelse, på hvordan design og designmetoder kan bruges til at nytænke tilgangen til emner som digitalisering, organisation, forretningsudvikling og forandring.

"Designtænkning er en måde, hvorpå man får innovation gjort effektivt": Topledere fortæller hvordan designmetoder inspirerer.

Temaet blev foldet yderligere ud på VLs årsmøde d. 2. oktober med fokus på design af forretningsmodeller og design som tilgang til innovation og forretningsudvikling.

Jakob Stengel, som er Managing Partner i den internationale rekrutteringsvirksomhed Case Rose, VL-medlem og deltager i arbejdsgruppen om årstemaet "Design af ledelse", siger:

- "Succesrige transformationer kan ikke gennemføres ved analyse og planlægning alene. En trial and error-kultur må fremelskes frem for en failure is not an option-kultur. Det er ikke dårlige beslutninger hos ledelsen, som begrænser en virksomhed. Det er ledelsens (manglende) evne til forandre sin tilgang til selve beslutningsprocessen, som gør forskellen. Kun meget få danske virksomheder vil være hurtigere, større eller billigere end deres udenlandske konkurrenter, men vores evne til producere ordentlig kvalitet og samtidig udvise ordentlighed, er rent faktisk konkurrencedygtigt i en global kontekst. Derfor er design-tilgangen en uundværlig del af den danske og nordiske ledelsesmodel."

VL tæller omkring 4.000 danske topledere, der er organiseret i ca. 120 mindre netværksgrupper, VL-grupper.

Læs mere og se præsentationer fra dagen: VL Årsmøde 2017

VL-årstemaet i 2017: Design af Ledelse

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox