Menu
Søg
Udbud: En kvantitativ kortlægning af designressourcen i de nordiske lande
19. juni 2018
Dansk Design Center og søsterorganisationer kortlægger designressourcen i de nordiske lande.
Agnete Schlichtkrull

Dansk Design Center er i samarbejde med søsterorganisationer i de nordiske lande – Design og Arkitektur Norge (DOGA), Design Forum Finland, Iceland Design Centre og Stiftelsen Svensk Industridesign (SVID) – i gang med projektet Nordic Design Ressource med det formål at kortlægge og skabe overblik over designressourcen i de nordiske lande. Projektet er medfinansieret af Nordic Innovation.

Partnerorganisationerne står over for en fælles udfordring; vi ved for lidt om designressourcen; de fagfolk, der udgør udbudssiden og designbranchen. Den eksisterende viden om designressourcen stammer især fra kvalitative data – casestudier og interviews – og fra utilstrækkelige og ikke-repræsentative data fra statistikker over beskæftigelse samt designernes fag- og medlemsorganisationer.

Partnerorganisationerne mangler altså et repræsentativt og fyldestgørende overblik over udbuddet af designkompetencer i de nordiske lande, og der er derfor brug for en kortlægning, der på baggrund af en ny definition af designressourcen giver et mere præcist billede af de mennesker, der har designkompetencer og/eller arbejder med design i dag.

Leverancen for dette projekt inkluderer:

  • en dataindsamlingsstrategi
  • udførsel af dataindsamling
  • analyse af de indsamlede data
  • et visualiseringsværktøj, der præsenterer de indsamlede data og indsigter fra dataindsamlingen. Ambitionen med visualiseringen er at gøre den nye viden om designressourcen tilgængelig for gennemskuelig for designbrugere på tværs af de nordiske lande.

Deadline for at afgive tilbud på opgaven er den 3. juli kl. 13.00.

Spørgsmål og andre henvendelser kan rettes til projektassistent Christine Stahl på mail css@ddc.dk

SE DET SAMLEDE UDBUDSMATERIALE:

Bilag
Agreement
Bilag
Needs, requests and conditions
Bilag
A new typology for the design resource
Bilag
Questions about the design resource

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox