Menu
Søg
Scaling by Design Værktøjskasse
28. september 2016

Dansk Design Center vil gøre det lettere for produktdesignvirksomheder at vokse. Derfor tilbyder vi som en del af programmet Scaling By Design her en række effektive, håndgribelige værktøjer, der med basis i designmetoder kan hjælpe din virksomhed med at blive helt afklaret og skarp på essensen af forretningskonceptet, samt den strategisk ledelse og videreudvikling af virksomheden.

Værktøjerne giver dig mulighed for at få overblik over din virksomheds aktiviteter og udforske vækstpotentialet:

Fundamentet
Gennemgå følgende fundamentkort for at sikre, at jeres virksomhed har grundlaget i orden. Kortene er delt op i tre temaer – Virksomhedens DNA, Organisering & Netværk samt Eksport & Rådgivning.

Publikation
Fundamentet
Publikation
Fundamentet - modeller
Nogle værktøjer kræver modeller, som du kan hente her

Vækstrejsen
Vækstrejsen er et værktøj, der hjælper dig med at skabe overblik over din virksomheds rejse indtil nu. Placer store begivenheder i kronologisk rækkefølge – helt fra start til nu. Reflekter over rejsen og tag stilling til hvad virksomheden har opnået, hvilke beslutninger, der er truffet og hvad det har medført? Hvordan kan du bruge den erfaring fremadrettet?

 

Publikation
Vækstrejsen
Publikation
Vækstrejsen - kort
Som inspiration og til at visualiserer rejsen, kan du tage disse kort i brug. Placerer dem på vækstrejsen og skriv, hvilken betydning de tillægges i den enkelte sammenhæng.

Kerneværdier
Med dette værktøj kan du nå til en forståelse af, hvilke værdier virksomheden reelt set tilbyder kunderne. Svar på spørgsmålene og forstå virksomhedens kerneværdier bedre.

 

Publikation
Kerneværdier

Sammenhæng
På baggrund af de værdier som KERNEVÆRDI-øvelsen viser, kan du med dette værktøj omsætte den nye viden til indsigt i egen virksomhed. Går kerneværdierne rent faktisk igen i hele virksomheden – både internt og eksternt? Brug modellen til at brainstorme på, hvad virksomheden gør godt og hvor der er forbedringspotentiale.

Publikation
Sammenhæng

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox