Menu
Søg

Virksomheder og mentorer

Mød de syv virksomheder og mentorer, der deltager i Scaling by Design-programmet i 2016.

Hvordan går man fra self-made til professionel organisation? Hvordan sikrer vi kvaliteten, når vi går over til ekstern produktion? Hvad skal man vide, når man går ud på internationale markeder? Og kan produktionen følge med, så der også er tid til produktudvikling?

Både udfordringer og vækstpotentialer er talrige for mange mindre produktdesignvirksomheder, og interessen for at deltage i Scaling by Design-programmet var stor. Deltagerne er nu udvalgt blandt ansøgerne, og disse syv virksomheder er udvalgt, så de bredt repræsenterer den gruppe af mindre produktdesignvirksomheder, Scaling by Design-programmet er skræddersyet til.

Mentorholdet består af erfarne og dygtige erhvervsledere med dyb viden og erfaring indenfor både ledelse, eksport, salg og markedsføring og flere besidder solid kendskab fra designbranchen. Mentorerne er blevet rekrutteret og matchet med virksomhedernes konkrete udfordringer, så deres viden på bedst mulig vis bliver sat i spil for at opkvalificere netop den virksomhed, de er mentor for. Mentorerne engagerer sig i virksomheden og bidrager med deres unikke erfaring, og prøver – sammen med virksomheden og Dansk Design Center – nye perspektiver på skalering.

 

Broste Copenhagen A/S

Type: Interiør
Etableringsår: 1955
Antal ansatte: 37
Web: brostecopenhagen.com

Mentor: Lars-Christian Brask
Læs om Lars-Christian Brask på LinkedIn

Broste Copenhagen sigter efter at blive førende indenfor interiørdesign i Europa. Rødder, værdier, ansvar og designsignatur udspringer af nordisk design, og drivkraften bag de to årlige kollektioner er innovation og inspiration.

Broste Copenhagen

by KlipKlap

Type: Møbler/Interiør
Etableringsår: 2010
Antal ansatte: 2
Web: byklipklap.dk

Mentor: Christian Gramkow
Læs om Christian Gramkow på LinkedIn

by KlipKlap skaber multifunktionelle tumlemadrasser i en høj kvalitet og et skarpt design. Tumlemadrassernes formål er at indbyde til og fordre motoriske udfoldelser hos babyer og børn, så de opnår både glæde ved fysisk udfoldelse og udvikling af motoriske evner. Derudover fungerer møblerne også rigtig godt til afslapning og fordybelse med en bog, musik, etc. og ikke mindst kvalitetstid med forældre, søskende og venner.

KlipKlap

Mater A/S

Type: producent af møbler, belysning og accessories
Etableringsår: 2006
Antal ansatte: 8
Web: materdesign.com

Mentor: Anders Hvid
Læs om Anders Hvid på LinkedIn

Mater producerer møbler og belysning målrettet både den moderne designbevidste forbruger samt til kontraktmarkedet, typisk til gourmetrestauranter og 4-5 stjernede hoteller. Kollektionerne produceres hver især efter håndværksmæssige traditioner og efter et sæt af etiske kriterier, som varierer fra kollektion til kollektion, uden at gå på kompromis med design og æstetikken. Kollektionerne formgives af danske og internationale designere.

Mater

Out-Sider a/s

Type: Udendørsmøbler
Etableringsår: 2007
Antal ansatte: 6
Web: out-sider.dk

Mentor: Lars Thøgersen
Læs om Lars Thøgersen på LinkedIn

Out-siders mission er til enhver tid at være Skandinaviens mest udfordrende leverandør af oplevelsesinventar til det offentlige miljøer. out-sider har en progressiv tilgang til design af byrumsinventar, både m.h.t. form, materialer, anvendelse og teknologi.

Out-sider

OX DENMARQ

Type: Møbeldesign- og produktionsvirksomhed
Etableringsår: 2004
Antal ansatte:13
Web: oxdenmarq.com

Mentor: Jens Stener
Læs om Jens Stener på LinkedIn

OX DENMARQ står for unikke håndlavede kvalitetsmøbler i naturmaterialer. Det er ærlige møbler, hvor pris reflekterer omkostninger til materialer og produktion, og med høj designmæssig værdi.

OX DENMARQ

Textile No. By Karin Carlander

Type: Enmandsvirksomhed, der skaber hørtekstiler til hjemmet og restaurantbrug.
Etableringsår: 2013
Web: karincarlander.dk

Mentor: Peter Mørk
Læs om Peter Mørk på LinkedIn

Målet for Textile No. er at skabe fleksible, alsidige og personlige tekstiler baseret på principperne multifunktionalitet, mix & match-farver samt bæredygtighed. Textile No. sælges i udvalgte butikker verden over.

Textile No.

trioBike A/S

Type: Ladcykler
Etableringsår: 2004
Web: triobike.dk

Mentor: Rasmus Ibfelt
Læs om Rasmus Ibfelt på LinkedIn

trioBike løser transportudfordringer for urbane familier, virksomheder og statslige institutioner. Smart, Simple, Safe er outputtet, der opnås via en designproces med særligt fokus på design og kvalitet. Formgivningssproget rækker tilbage i tiden, til den

trioBike
Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox