Menu
Søg
X-LAB: Sæt gang i din innovationsmotor
Med X-lab kan du sammen med Dansk Design Center og vores designeksperter sætte skub på din innovation og bygge din virksomheds innovationsrum, ud fra de ressourcer I har til rådighed.
Agnete Schlichtkrull

Danske Bank gør det, LEO Pharma gør det, og IKEA gør det. De har alle etableret særlige innovations- og designlaboratorier for at genopfinde virksomheden i lyset af den hastige digitale og teknologiske udvikling. Men hvordan skal du som mindre eller mellemstor virksomhed gøre dem kunsten efter, selv om ressourcerne er langt mindre?

Vi ved, at alle udviklingsomkostninger er noget der overvejes nøje og selv det at sætte to-tre medarbejdere af til på fuld tid at beskæftige sig med innovation kan være en tung post at prioritere. Men hvad nu, hvis du kan sætte skub i din innovation uden tunge investeringer?

Med X-lab kan du sammen med Dansk Design Center og vores designeksperter sætte skub på din innovation og bygge din virksomheds innovationsrum, ud fra de ressourcer I har til rådighed. Sammen afprøver vi metoderne, eksperimenterer med konkrete udfordringer i din virksomhed, prototypetester, og bygger kompetencer og selvtillid ind i din virksomhed, så I effektivt og billigt kan arbejde med virksomhedens fremtid.

Vil du vide mere, så kontakt programleder Julie Hjort.

P.S. Vi ved det virker
Hos Dansk Design Center har vi for nylig målt på effekterne af at bringe designmetoder i spil i knap 20 virksomheders arbejde med forretningsudvikling. Her kunne vi konstatere, at der i gennemsnit blev skabt op til 10 gange så meget værdi (målt i øget vækst i virksomhederne) over 3 år, som der blev investeret i indsatsen.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox